Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een kandidaat voor een politiefunctie doet zich voor als vrouw en claimt haar miniatuur

Een kandidaat voor een politiefunctie doet zich voor als vrouw en claimt haar miniatuur

Een andere kandidaat noemde hem een ​​”bedrieger”. Yuri Arcurs, peopleimages.com

Deze kandidaat, die zich in januari presenteerde onder zijn mannelijke voornaam, kreeg de best mogelijke score op de vrouwelijke schaal. Feedback is krachtig.

Madrid

Onbetwiste rechten erkend door de wet of opportunistische fraude? Een kandidaat voor een gemeentelijk politiebureau aan de rand van Madrid, geregistreerd als man in de competitie, wordt gevraagd om bij sportevenementen te worden beoordeeld volgens de maatstaven die voorbehouden zijn aan vrouwen. En het roept de eerste grote controverse op drie weken na de inwerkingtreding van de transwet in Spanje. De drie betrokken departementen, de gemeente Torrelodones, die zes politieagenten wil aanwerven, de Autonome Gemeenschap Madrid en het Ministerie van Gelijkheid, werken aan een hete aardappelschikking.

Gemeenteraad van Torrelodones, dagelijkse rapporten van de prefectuur abc Die de zaak onthulde, organiseerde afgelopen dinsdag het praktische gedeelte van het wervingsproces voor gemeentepolitieagenten, na de theoretische fase die in januari werd gehouden. Onder de 54 gekwalificeerde aanwezigen van de lichamelijke onderzoeken greep een kandidaat, die zich in januari voorstelde onder zijn mannelijke voornaam, een zware bal van 3 kilo, gereserveerd voor vrouwen …

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 73% om te ontdekken.

Meer lezen?

Ontgrendel alle items direct. zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Lees het artikel om het debat over de afschaffing van audiovisuele licentievergoedingen te begrijpen