Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een harde klap voordat het spervuur ​​terugkeert!

Ze stonden op het punt te vertrekken en met een goede optie voor de terugwedstrijd tegen AJA, zullen de Groenen het eindelijk allemaal opnieuw moeten doen voor hun ketelfans. Perrins das beschadigde hun voorsprong, hoewel hij ze niet beoordeelde. Het personeel van Saint-Etienne presteerde daarentegen goed zonder enige moeilijkheden gezien hun toestand.

© ASSE Officiële Twitter

En als het dit doelpunt was dat de Groenen uiteindelijk naar de tweede divisie stuurde? Het is moeilijk te zeggen wanneer de kant van Saint-Etienne hun thema leek te beheersen tegen de formatie van AJ Auxerre. Gezien de kenmerken van de bijeenkomst, Een overwinning die niet onverdiend zou zijn geweest voor de mannen van Pascal Dubras, Maar zoals het hele seizoen het geval was, slaagde de verdediging er niet in om de hele wedstrijd de nul te houden. In de verdediging specifiek, Een ander probleem kan zich voordoen in de terugwedstrijd.

Last van blessures?

Terwijl spelers van hun volledige potentieel beginnen op te raken aan de ASSE-kant, Het lijkt erop dat de problemen eindeloos zijn voor Pascal Debraz. En terwijl bijvoorbeeld Sacco nog herstellende was van zijn blessure, verliet Lucas Journa donderdag het geblesseerde Occidental Stadium. De speler navigeert met krukken, en Hij lijkt te lijden in de voetboog, Waar een bult kan ontstaan. Gezien de omstandigheden is het onmogelijk voor te stellen hem in het weekend op de grasmat van Geoffroy-Guichard te zien lopen om de kleuren van zijn volk te verdedigen.

Naast deze twee belangrijke spelers, die voorafgaand aan de laatste wedstrijd van het seizoen zijn geraakt, zullen veel van Stefano’s dit weekend geen definitieve waarden blijven. Roman Hama speelde niet Het doet dus twijfel rijzen over zijn conditie qua vorm, terwijl veel spelers het einde van hun fysieke kracht lijken te hebben bereikt na zo’n zwaar seizoen. In welke staat zal de ploeg van Pascal Debraz voor eigen publiek kunnen componeren tegen de AJA? Het antwoord op deze vraag Kan de uitkomst van de vergadering bepalen.

READ  Lamina kondigt zijn internationale pensionering aan vanwege "leugenaars" .. en verwijdert zijn bericht