Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een derde van de startende werknemers stopte nadat politieke discussies waren verboden

Een derde van de startende werknemers stopte nadat politieke discussies waren verboden

Jason Fried, president en mede-oprichter van Basecamp, plaatste maandag een artikel in een blog waarin zes nieuwe regels worden uitgelegd die zijn bedrijf heeft aangenomen, waaronder een verbod op “maatschappelijke en politieke discussies op het Basecamp-account”.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

Ik heb het niet over Joe Biden voor de koffiemachine. Ongeveer twee dozijn werknemers van een Amerikaanse startup, op een totaal van 57, kondigden hun ontslag aan op Twitter, vrijdag 30 april, nadat hun bedrijf had besloten om Politieke gesprekken op het werk.

Jason Fried, president en mede-oprichter van Basecamp, plaatste maandag een blogpost waarin hij zes nieuwe regels uitlegde die het bedrijf heeft aangenomen, waaronder het verbod op “Maatschappelijke en politieke discussies over het Basecamp-account”, het einde van “Ouderlijke sociale voordelen” (Bedragen bestemd voor sport, welzijn, permanente educatie, enz.) En afwijzing daarvan Breedsprakigheid of uitwerking van eerdere beslissingen.

Vanwege de recente wijzigingen in Basecamp heb ik besloten mijn functie als Director of Design te verlatenJonas Downey, die sinds 2011 bij het kleine IT-bedrijf werkt, tweette, een aantal van zijn collega’s plaatsten soortgelijke berichten, zei John Breen, een ontwikkelaar die met een andere groep werkt, volgens zijn website.

Om de beslissing over politieke besprekingen te rechtvaardigen, beweert Jason Freed dat ze zo zijn geworden ‘Grote afleiding’ In de feitelijke context. Sterk gepolariseerde debatten zijn al maanden levendig in de Verenigde Staten, van de Black Lives Matter-beweging tot de presidentsverkiezingen van afgelopen november en transgenderrechten.

READ  Wall Street, een recordhoogte voor de Dow Jones, volgde uiteindelijk de werkloosheidscijfers