Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Boeing 737 MAX-vliegtuig landt met een open vrachtruim

Een Boeing 737 MAX-vliegtuig landt met een open vrachtruim

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

Begin maart landde een vliegtuig van Alaska Airlines in Portland met toegang tot een gedeeltelijk open huisdierencabine.

De weken gaan voorbij en de tegenslagen stapelen zich op voor Boeing. Nieuwe aflevering begin maart in Portland. Een Boeing 737 MAX 8 die uit Mexico arriveerde, landde op 1 maart op een landingsbaan op een luchthaven in Oregon. Tot nu toe niets ongewoons. Maar toen het vliegtuig stopte, realiseerde het grondteam zich dat de deur van het ruim waarin de dieren huisvesten open stond, zo blijkt uit de Amerikaanse zender Queen TV.

Hij voegde eraan toe: “Er waren geen aanwijzingen voor de bemanning dat de deur tijdens de vlucht was geopend, en alle aanwijzingen waren dat de deur na de landing gedeeltelijk was geopend.” Alaska Airlines verdedigde zich in een persbericht. Onze onderhoudsteams hebben het vliegtuig geïnspecteerd, een deurveer vervangen, de deur getest en weer in gebruik genomen. Het bedrijf voegde in zijn persbericht toe dat er geen vermiste of gewonde dieren zijn gemeld.

Gescheurde deur en kapot landingsgestel

Boeing verkeert al maanden in een gebied van onrust. Begin januari scheidde de motorkap van een Boeing 737 MAX 9, van hetzelfde bedrijf, Alaska Airlines, zich enkele minuten na het opstijgen uit de cabine. Vrijdag kreeg een Boeing 737 MAX-vliegtuig van United Airlines opnieuw te maken met een defect aan het landingsgestel, kort nadat het op de landingsbaan van Houston Airport in Texas was geland, waardoor de vlucht uit koers kwam. Niemand raakte gewond.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >