Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Echtgenoten: Dit gedrag kondigt volgens de wetenschap een aanstaande scheiding aan

Tijdens Oma Eve Ratsimbazavi

– het gemiddelde 23 jan. 2023 om 13:14 uur

Een studie uitgevoerd door onderzoekers van Princeton University en waarvan de bevindingen werden gepubliceerd op NEON suggereert dat het mogelijk is om het uiteenvallen van een koppel te voorspellen. De laatste die zich concentreerde op zeer specifieke details.

Kan de wetenschap dat wel Stel drie maanden van tevoren in Als het paar op het punt staat uit elkaar te gaan ? Dat is een vraag waar onderzoekers van Princeton University zich over hebben gebogen. De laatste vertrouwde op het gedrag van gebruikers in een schokkerige Reddit-thread om het tot op de bodem uit te zoeken. Ze concludeerden dus dat het inderdaad mogelijk is om dit soort situaties te voorspellen. Dit is alleen door de miljoen schriftelijke conversaties die beschikbaar zijn op de site te monitoren. L’inhoudsopgave Meest duidelijk manier van zelfexpressie. Dit zou niet hetzelfde zijn als drie maanden voorafgaand aan het uiteenvallen. Daarna wordt het na zes maanden weer normaal. In feite is het gewoon een kwestie van een persoonlijk voornaamwoord gebruiken dat verwijst naar de echtgenoten.

Woorden die veel zeggen over de psychische toestand van een persoon

Het volstaat volgens deze onderzoekers om uit te leggen of de echtgenoten het voornaamwoord al dan niet gebruikten. l ” in plaats van ” wij bij gesprekken. Dit zal inderdaad een garantie zijn voor misverstanden, achterdocht of onverwachts van twee mensen in het leven van twee tortelduifjes. Iets dat gevoelens voor een ander beïnvloedt. Als de ene partner nog een toekomst ziet met de ander en ze voelen hetzelfde, zullen ze geen probleem met elkaar hebben. wij Volgens de persoon achter deze studie: “Het gebruik van deze woorden is een teken dat een persoon een zware cognitieve belasting ervaart. Er is iets aan de hand in het leven van die persoon die zo egocentrischer wordt.”.

READ  Covid-19: dit zijn de steden in de Var waar de situatie sneller verbetert dan waar dan ook

Sarah Siraj Daarna gaat het als volgt verder: “We realiseren ons niet echt hoe vaak we het gebruiken Voorzetsels, lidwoorden en voornaamwoorden. Maar deze woorden worden op een bepaalde manier gewijzigd wanneer iemand door een persoonlijke stoornis gaat. dat zij Het kan ons veel vertellen over onze emotionele en psychologische toestand.”. Deze eenvoudige indicator is dus voldoende om een ​​uitbraak in de komende drie maanden te voorspellen. Als u wilt dat uw relatie met uw partner lang standhoudt, kunt u daar rekening mee houden. En waarom niet, bespreek het rustig zolang het niet te laat is.