Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Echte schoppenworp in Frankrijk

Algerijns voetbalApple TV+ heeft op vrijdag 10 maart een nieuwe documentairereeks uitgebracht, “Real Madrid: Tot het einde”. Deze driedelige miniserie, gepresenteerd door David Beckham, lokte reacties uit van Karim Benzema-fans in Algerije.

Het seizoen 2021-2022 was inderdaad vol ups en downs, waaronder het winnen van de 14e Champions League. De documentaire zal zowel clubveteranen als bewezen nieuwkomers belichten, verwachtingen en sceptici trotserend. De uitvoerende producenten van de serie zijn David Quintana, Virginia Acero, Camila Rodríguez-Porquez, Jorge Cabrera en Real Madrid CF voor WAKAI.

Maar wat de aandacht van de Algerijnse kijkers trok tijdens de trailer was het eerbetoon aan de Algerijnse fans. Fans van de club en Benzema waren zelfs even trots te zien met de vlag van Algerije. Deze aanwezigheid getuigt van het belang van Real Madrid voor de Algerijnse fans, van wie velen over de hele wereld deze legendarische club steunen.

Deze nieuwe documentairereeks voegt zich bij de Apple TV+-catalogus die al documentaires en docuseries biedt over de grootste namen in de sport, zoals “Make or Break”, over de World Surf League, “The Super League”, over de toekomst van het Europese voetbal of “They Call Me Magic, over NBA-legende Irvin “Magic” Johnson. Aankomende projecten zijn even veelbelovend, waaronder een documentaire over zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton, en “onderschat” over NBA-legende Stephen Curry. Dus sportfans hebben het. Iets om enthousiast over te zijn met deze vele aankomende producties.

Lees ook:

“Spelerskeuze is een tsunami”: Ali bin Al-Sheikh verplettert de Algerijnse bondscoach (video)
READ  Google Workspace voor iedereen, Windows 11 ontgrendeld en Android 12 verwijderd