Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duelvergelijking: Samsung Galaxy S23 Ultra versus Xiaomi 13 Pro

Samsung en Xiaomi gaven ons allebei panelen van hoge kwaliteit, en dat is hier weer het geval. Het scherm van de Galaxy S23 Ultra is iets groter dan dat van de Xiaomi 13 Pro (6,8 inch versus 6,73 inch), maar de laatste profiteert van een hogere resolutie (522ppi versus 501ppi). Dankzij de AMOLED-technologie profiteren beide panelen van een oneindig contrast en geen verblindingstijd.

Beide schermen zijn erg helder, maar de schermen van de 13 Pro scoren indrukwekkend met 1441 cd/m². De Samsung komt uit op 1377 cd/m², wat ronduit uitstekend is en profiteert van een lagere minimumwaarde.

Xiaomi 13 Pro (originele kleurmodus)
Samsung Galaxy S23 Ultra (normaal)

Uiteraard is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende weergavemodi, maar Xiaomi 13 Pro is de beste. Door de modus “Originele kleur” te kiezen, is de kleurtemperatuur 6575 K, met een delta E van 1,3. Bijna perfecte waarden, nog aangenamer dan die van de Galaxy S23 Ultra. De aanraakvertraging is ook iets lager (48 ms vs. 53 ms).

Het reflectiepercentage van de S23 Ultra is ook hoger (43% vs. 39,7%) dan de Xiaomi 13 Pro. Dus geven we dagelijks de voorkeur aan het laatste. Maar wees gerust, de aangeboden ervaring blijft van hoge kwaliteit, wat u ook kiest.

READ  De GPU van de Apple M1 Max zal beter presteren dan alle Intel-laptops