Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

E3 2021: De volledige kalender met conferenties en evenementen voor juni 2021, vraag naar het programma!

ik’E3 2021Het is volgende week! De show zal ongeveer plaatsvinden van 12 t/m 15 juni 2021, maar uitgevers en ontwikkelaars over de hele wereld wachten niet tot deze datum om advertenties uit te brengen die het onvermijdelijke zullen berijden het geluid Vanaf de maand juni. Als je een beetje verdwaald bent in Schema van conferenties, vooraf opgenomen programma’s en andere evenementen gepland in de komende wekenDit is het moment om de balans op te maken van wat ons te wachten staat.

De kalender tot nu toe is hieronder beschikbaar, met Franse data en tijden.

Later in de zomer komen wij ook in aanmerking een Nacon Connect 6 juli, een EA Play Live 22 juli (inspiratie volgende slagveld Vanaf 9 juni) of De QuakeCon 2021 Van 19 tot 21 augustus, Voordat De gamescom 2021 Van 25 tot 27 augustus. En het programma is zeker niet af terwijl we wachten op nieuws van Speel stationEn de Zeker ook van Square EnixEn waarom anderen niet?

Op deze manier weet je het allemaal en kun je beginnen te geloven in je wildste videogamedromen.

Lees ook: E3 2021: Officiële aankondiging van de E3 2021 Awards Awards, zijn er aankondigingen gedaan?

vignet-editorHelpen
editor
Je favoriete editor sinds 2009, gepassioneerd door rockmuziek, fan van allerlei soorten sitcoms. Ik heb in mijn leven veel Pokemon gespeeld.
Volg mij : Twitter Gamergen

READ  Het centrale zwarte gat van de Melkweg is eindelijk onthuld