Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duitse media zeiden dat Duitsland de levering van Leopard-tanks aan Kiev zal aankondigen

Duitse media zeiden dat Duitsland de levering van Leopard-tanks aan Kiev zal aankondigen

Berlijn belooft snel een beslissing te nemen over Leopard-tanks

Onder druk van enkele dagen opende Duitsland dinsdag de weg voor toestemming voor geallieerde landen om de zware Leopard-tanks over te dragen waar Oekraïne op had aangedrongen, met de belofte om wraak te nemen. “Snel” Voor het verzoek van Polen hiertoe.

Dat zei de Duitse minister van Defensie Boris Pistorius dinsdag in Berlijn Moedig partnerlanden die Leopard-tanks gereed hebben om te worden ingezet expliciet aan om Oekraïense strijdkrachten in deze tanks te trainen », Tijdens een persconferentie met Jens StoltenbergSecretaris-generaal van de NAVO.

Deze verklaringen zijn een stap voorwaarts in de positie van Duitsland, aangezien de regering van Olaf Schultz steeds meer onder druk staat om in te stemmen met de wens van de NAVO-lidstaten om in Duitsland gemaakte Leopard-tanks aan Oekraïne te leveren.

Tot nu toe hebben Finland en Polen verklaard dat zij daartoe bereid zijn. Warsaw dat u een dossier wilt aanmaken “Alliantie van landen die Oekraïne steunen met Leopard 2-tanks”en hij heeft daartoe officieel een verzoek gestuurd, dat Berlijn dinsdag de ontvangst heeft bevestigd. We zullen het verzoek met de vereiste snelheid verwerken volgens de verstrekte procedure.stelde de Duitse regeringswoordvoerder gerust.

De Poolse premier Mateusz Morawiecki zei dat hij hoopte op een snelle reactie. Omdat de Duitsers vertragen, vertragen, handelen op een manier die moeilijk te begrijpen is.. Van zijn kant prees de NAVO-chef “duidelijk bericht” de De nieuwe Duitse minister van Defensie, Minder dan een week in functie. Stoltenberg benadrukte het belang van het leveren van meer zware wapens aan Kiev ” vertrouwd “ In het feit dat de oplossing zal zijn ” Dus “ Gevonden in tanks.

READ  Tegen pensioenhervorming: verschillende haltes bij de ingang van de activiteitengebieden (Lamentin, Fort-de-France, Trinity)

“Deze leveringen zullen geen goed doen.” Wat de Russisch-Duitse betrekkingen betreft, antwoordde de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, vandaag, dinsdag, dat deze “Het zou een onuitwisbare indruk achterlaten.”.