Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

DS Electric bereidt 700 km autonomie voor op 2024

Deze zomer kondigde Carlos Tavares, president van Stellantis, aan dat alle nieuwigheden DS Gelanceerd vanaf 2024 zal uitsluitend elektrisch zijn. De lancering van nieuwe examens vieren DS4Brand Director, Beatrice Foucher, vertelde meer over het Future Models Program.

Ze bevestigde vooral de komst van de 100% elektrische variant van de compactor. Over een paar weken sta je bij de dealers met een benzine, diesel en plug-in hybride. Maar we zullen moeten wachten op 100% elektriciteit, want dat zal in 2024 zijn.

Datzelfde jaar brengt de fabrikant nog een elektrisch model uit, dit keer ongepubliceerd en niet afgeleid van een bestaand model. Béatrice Foucher heeft aangegeven dat dit het eerste voertuig zal zijn op basis van een van de nieuwe platforms die in ontwikkeling zijn voor de Stellantis-groep, die is ontstaan ​​uit de fusie tussen Fiat en PSA. Een franchise die het imago van DS’ artistieke avant-garde binnen de groep moet behouden.

Deze basis wordt STLA Medium en is daarom alleen ontworpen voor compacte elektrische modellen. Deze kan batterijen ontvangen met een capaciteit van 104 kWh. Het merk belooft nu al een actieradius van 700 kilometer. De SUV moet geïnspireerd zijn op het Aero Sport Lounge-concept.

We kunnen niet anders dan erop wijzen dat DS, zoals altijd, graag met woorden speelt in hun communicatie. Met deze aankondigingen schrijft het bedrijf in de tegenwoordige tijd dat het “een 100% elektrisch merk wordt” … wanneer het de DS 4 lanceert met diesel en benzine.

READ  Amazon hard in de portemonnee voor inbreuk op privégegevens in Europa