Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Druk op Dessers ‘was machteloos’

Na de 1-0-nederlaag van Feyenoord woensdag in de Europa League Conference, werd de pijnlijke avond van verstikt Cyril Desires uitgelicht door de Europese pers.

Van Italië tot Nederland, via Engeland en België, de voorpagina’s van de kranten waren unaniem in het optreden van Chris Smalling en Desires. De Engelse verdediger was de man van de wedstrijd, nadat hij de Nigeriaanse spits, de topscorer van het toernooi, met 10 goals had gewurgd.

Gazzetta dello Sport: “Smalling domineerde de moeilijkste etappe, aan het begin van de tweede helft, toen Feyenoord Roma omsingelde. Dessers, de verdomde spits, was nooit gevaarlijk.”

Luchtsporten: Smalling was man of the match. Feyenoord-juweeltje Dessers stond machteloos tegen de 32-jarige.”

Warmte Laatste Nieuws: “Drie schoten van twee verdedigers in de nek van topscorer van de European League, Dessers. De Romeinen kraakten onder het Nederlandse beleg, maar op een hoogte van zestien meter haalde de onbuigzame Smalling alles weg. Zo moest een mens geconfronteerd met de Dessers die hij verdiende.”

Afbeelding zoomen: “In de eerste helft zorgden de Feyenoord-fans alleen voor opschudding met vuurwerk en vliegverkeer. Pas in de tweede helft brak de brand uit in Feyenoord, maar het was te laat.”

Merk: Feyenoord miste nauwkeurigheid in de tweede helft, die Roma niet meer nodig had. »

READ  "Maak veel goals en help mijn team"