Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zlatan Ibrahimovic vertelt over zijn beproeving

Nadat hij net de Scudetto won met Milan, zijn eerste voor de club in 11 jaar, onthulde Zlatan Ibrahimovic op Instagram wat hij in de tweede helft van het seizoen heeft doorstaan: “Sinds zes maanden speel ik zonder kruisbanden in mijn linkerknie. Een half jaar lang een gezwollen knie. Ik heb het afgelopen half jaar maar tien keer met het team mee kunnen trainen. Ik heb er meer gehad dan 20 injecties in zes maanden. Een keer per week de knie drogen Gedurende zes maanden. Pijnstillers elke dag gedurende zes maanden. Ik heb zes maanden nauwelijks geslapen vanwege de pijn. “

Wat volgt er voor deze advertentie?

Grote broer van de kleinste groep in de geschiedenis die de Serie A won sinds overwinningen werden gepresenteerd door drie punten, Ibra haalde de pijn van zich af omdat hij maar één doel had: zijn woord houden. “Ik heb niet veel geleden op en naast het veld. Ik heb van iets onmogelijks iets mogelijk gemaakt. Naar mijn mening had ik maar één doel, en dat was om mijn teamgenoten en coach Italiaans kampioen te maken, want ik had ze beloofd. Vandaag heb ik een nieuwe kruisband en een andere trofee.” Terwijl hij tussen de 7 en 8 maanden afwezig zal zijnDe 40-jarige Zweedse reus lijkt nog niet met pensioen te willen.

READ  Martinez: Onana is een sterk karakter