Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Droogte: Het aantal gebarsten huizen explodeert

Droogte: Het aantal gebarsten huizen explodeert

gepubliceerd

Modernisering

Artikel geschreven door

Brennand, Martel, R Chaplard Dupont, T Gautier – Frankrijk 2

Frankrijk Televisies

Na een zomer van ernstige droogte nam het aantal gebarsten huizen exponentieel toe. Note kost enkele miljarden euro’s om te verzekeren.

Voor scheuren en verzakkingen is dit de zomer van alle records. Alarmeringen over droogte, hoge temperaturen en klimaatverandering gaan verzekeraars bijna twee miljard euro kosten. Elke dag inspecteert Ines de scheuren in haar huis. Zijn huis was op leemgrond gebouwd en hij had geleden onder de buitengewone directe gevolgen van deze zomer. binnen heeft hetDe scheuren die waren gegroeid op de anderen die breder werden en daar, begonnen verontrustend te worden.

instortingsgevaar

In periodes van hoge hitte werkt kleigrond als een spons. Bij verdamping krimpt de aarde en ontstaan ​​de eerste scheuren. Met de verandering van het seizoen, met de regens, zwelt de grond op, waardoor aardverschuivingen ontstaan, scheuren groter worden en soms instorting. Veel huiseigenaren kijken elke dag naar het weer, bang dat de staat van hun eigendom zal verslechteren.

READ  COVID-19. Infectiegraad stijgt in het Engelse Kanaal, georganiseerde screeningsprocessen