Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Drama aan boord van het grootste cruiseschip ter wereld: een passagier sterft nadat hij van de brug is gesprongen

Drama aan boord van het grootste cruiseschip ter wereld: een passagier sterft nadat hij van de brug is gesprongen

Het is de grootste lijnvaartmaatschappij ter wereld.

Het bekende zeemansicoon was zondag 26 mei op zee. Nadat ze de dag ervoor Miami had verlaten, voer ze richting Honduras toen het noodlot aan boord toesloeg.

Eén van de 7.600 passagiers besloot volgens de website van een van de daken van deze zeegigant te springen. cruise cel.

Hij voegde eraan toe: “De bemanning van het schip bracht onmiddellijk de Amerikaanse kustwacht op de hoogte en begon een zoek- en reddingsoperatie.” Legt de cruisemaatschappij Royal Caribbean uit.

Zo bleef het 365 meter lange schip ruim twee uur lang roerloos voor de kust van Santa Lucia, terwijl verschillende reddingsboten bezet waren, zoals blijkt uit talloze video’s gemaakt door passagiers.

Na enkele uren zoeken werd de passagier van de vlucht levend gevonden, ondanks zijn verbluffende val. Toen hij terugkeerde naar het schip, werd hij aan boord op de intensive care geplaatst.

Helaas overleed de man uiteindelijk aan zijn verwondingen.

Tot op heden is er geen informatie gelekt over de identiteit van het slachtoffer en weten we de redenen voor zijn actie niet.

Na de tragedie hervatte het schip ‘Icon of the Seas’ zijn weg naar Mexico en vervolgens naar de Bahama’s, met aan boord 7.600 passagiers, vergezeld van een bemanning van 2.350 personen.