Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dortmund: “We waren uitstekend”, Luis Enrique is in de wolken na de overwinning

Dortmund: “We waren uitstekend”, Luis Enrique is in de wolken na de overwinning

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Interview met Youssef Fofana in de film “Little Brother”!

Paris Saint-Germain speelde dinsdagavond een grote Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund in een zeer ingewikkelde poule met Milan en Newcastle als de andere kanshebbers. De hoofdstadclub wilde na de nederlaag tegen Nice vrijdagavond deze nieuwe wedstrijd niet missen.

Uiteindelijk kende Paris Saint-Germain een perfecte start toen de hoofdstadclub met 3-1 won van Borussia Dortmund. Aan het einde van de wedstrijd gaf coach Luis Enrique via de luidspreker van RMC Sport 1 zijn analyse van de gebeurtenissen van de wedstrijd.

De reactie van Luis Enrique

“De middenvelders, de vleugelverdedigers… iedereen speelde een consistente wedstrijd, vooral in de eerste helft. Het is een verdiende overwinning. We hadden meer doelpunten kunnen maken, maar voorin zijn ze een complete tegenstander. We waren uitstekend.” (Kolo Mwani) heeft tijd nodig om zijn teamgenoten en ons systeem te leren kennen. Ik ben erg blij met zijn spel. Ik ben blij met al deze aanvallers. De fans kunnen het niet geloven, of we nu winnen of niet. We verliezen, het is een grote vreugde.”

Samenvatten

Paris Saint-Germain-coach Luis Enrique uitte zijn gevoelens na de wedstrijd tegen Borussia Dortmund in de Champions League. De hoofdstadclub heeft zojuist zijn eerste grote wedstrijd in de Europese competitie gespeeld.

READ  De president van Barcelona doorbreekt de stilte en neemt stelling!