Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Door hevige diarree moest de piloot keren: een vlucht die op een fiasco uitdraaide

Door hevige diarree moest de piloot keren: een vlucht die op een fiasco uitdraaide

Een vlucht van Atlanta naar Barcelona op vrijdag 2 september moest plotseling terugkeren vanwege een medisch probleem: een van de passagiers had “over het hele vliegtuig” ernstige diarree.

Het was aan boord van de Airbus A350 op weg naar Barcelona dat het vliegtuig na twee uur vliegen moest terugkeren naar Atlanta, volgens de New York Post. Eén passagier kreeg naar verluidt diarree in het hele vliegtuig, waardoor de bemanning gedwongen werd terug te keren.

\ud83c\uddfa\ud83c\uddf8\u2708\ufe0f ongebruikelijk | tijdens de vlucht #atlanta#BarcelonaEen vliegtuig moest omkeren en een noodlanding maken omdat een passagier “overal in het vliegtuig” diarree had.

\ud83d\udc49 De piloot vertelde de luchtverkeersleiders naar verluidt dat dit een “gevaar vormde… pic.twitter.com/nnaUoJC1Ps

– Cerfia (@CerfiaFR) 5 september 2023

“Het is een biologisch probleem”, zei de piloot in een opgenomen opname. LiveATC.com en deel het op X (voorheen Twitter).

Dit incident vertraagde de andere passagiers en bemanning gedurende 8 uur. Terug in Atlanta moest het vliegtuig helemaal schoongemaakt worden. Laatstgenoemde werd volgens Flightradar24 de volgende dag overgeplaatst naar een andere vlucht.

Volgens debinnenHet vliegtuig werd vanwege een ‘medisch probleem’ omgeleid naar Atlanta, maar tijdens het gesprek werden geen details verstrekt.

READ  Inkomstenbelasting: Dit nieuwe tarief voor roerende voorheffing is sinds 1 september van kracht.