Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruno Le Maire heeft aangekondigd dat er “indien mogelijk” belastingverlagingen voor huishoudens zullen plaatsvinden vanaf 2025

Bruno Le Maire heeft aangekondigd dat er “indien mogelijk” belastingverlagingen voor huishoudens zullen plaatsvinden vanaf 2025

En in Le Figaro gaf minister van Economie Bruno Le Maire aan dat de belastingvrijstelling “zo snel mogelijk, indien mogelijk, vanaf de begroting 2025” zou plaatsvinden.

Minister van Economie Bruno Le Maire gaf dinsdag aan dat de in mei door de president van de republiek beloofde belastingverlagingen voor huishoudens, ter waarde van minimaal twee miljard euro, “indien mogelijk uit de begroting voor 2025” zouden worden doorgevoerd.

Dit belastingvoordeel “zullen we zo snel mogelijk doen, indien mogelijk vanuit de begroting voor 2025”, kondigde Percy’s huurder aan in een interview met FigaroTerwijl Emmanuel Macron dergelijke bezuinigingen tegen 2027 beloofde.

Na het afschaffen van de woonbelasting en het verlagen van de inkomstenbelasting beloofde Emmanuel Macron afgelopen mei extra belastingverlagingen voor de ‘middenklasse’ wier inkomen ‘tussen de 1.500 en 2.500 euro ligt’.

Misschien 49,3

Bruno Le Maire bevestigde ook dat de regering tijdens een buitengewone zitting de wet op de programmering van de overheidsfinanciën (LPFP) zal introduceren, waardoor het mogelijk wordt om 49.3 te gebruiken, “omdat de wet op de programmering van de overheidsfinanciën een grote uitdaging voor het land vertegenwoordigt”.

De minister voegde eraan toe dat deze wet “ons in staat zou stellen terug te keren naar het niveau van de staatsschuld van 108% in 2027, vergeleken met ruim 112% vandaag, en terug te keren naar minder dan 3% van het overheidstekort.”

Hoewel Bruno Le Maire de groei in Frankrijk verwelkomde, zei hij dat hij “duidelijk was over de kwetsbaarheid van ons economisch klimaat”, daarbij verwijzend naar “het renteniveau, dat nog lang hoog zal blijven” en “de economische situatie in Duitsland, die is onze belangrijkste pijler.” eerste economische partner.

READ  Lockheed Martin onthult Speed ​​Racer, een aangesloten transponder bedoeld om de F-35 . te "verlichten"

Te midden van de inflatie van de voedselprijzen, en terwijl restaurants van het hart begin deze week vanwege financiële problemen opriepen tot solidariteit, kondigde Bruno Le Maire aan dat de regering in 2024 een belastingvermindering van 75% op donaties aan banken zou handhaven. tot 1.000 euro.

Dit plafond is in 2023 verhoogd van 500 naar 1.000 euro. Hij voegde eraan toe: “Als parlementariërs dit permanent in de wet willen verankeren, staan ​​ik en de premier open voor deze kwestie.”

De belangrijkste artikelen