Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit zijn de beste deals die je vandaag kunt krijgen

AliExpress gaat een dag mee. Het bord maakt Black Friday vroeg. Honderden producten zijn te koop tot en met 13 november 2022 met meer dan 80% korting op geselecteerde items. We hebben de beste deals uitgekozen die je kunt krijgen voordat de voorraad op is.

Dit jaar lanceert AliExpress, in tegenstelling tot andere, zijn Singles’ Day-promoties vroeg. Het evenement begint over 1 november Het is 8 uur en het is voorbij Tot 13 november 2022 Om 07:59 uur worden er gedurende ongeveer twee weken enorme kortingen toegepast op honderden producten.

Smartphones, koptelefoons, koptelefoons, horloges, aangesloten armbanden, laptops, etc. Het is nu al tijd om te anticiperen op uw kerstinkopen. We zijn in de buurt van AliExpress geweest en stellen je hier voor: Beste realtime tips voor singles-dag. Dit artikel wordt voortdurend bijgewerkt zodat u kunt profiteren van onmisbare aanbiedingen.

Beste oneven dagen aanbiedingen op AliExpress

Wat is Singles Day?

De Vrijgezellen dag of 11.11 is een traditionele Chinese feestdag die elk jaar wordt gehouden op 11 november. Honours Singles in China en staat in onze regio steeds meer bekend om de bijbehorende handelspromoties. AliExpress maakt hier vooral gebruik van om grote kortingen aan te bieden op een groot aantal producten.

Jack Ma, oprichter van gigant Alibaba, was de eerste die dit traditionele Chinese festival associeerde met een groot zakelijk evenement. In China is Singles’ Day belangrijker dan Black Friday. En als het evenement in Frankrijk steeds bekender wordt, is dat vooral te danken aan de grote populariteit van AliExpress in Frankrijk.

READ  Apple lanceert Tracker Detect-app voor Android: waar is het voor?

Hoewel alle bestellingen ooit vanuit China werden verzonden, heeft de site nu verschillende magazijnen in Europa, vooral in Frankrijk. Leveringen zijn dus veel sneller. Dus kopen op AliExpress is nu vergelijkbaar met kopen op Amazon, Fnac/Darty en andere Franse merken. op een dag is Een van de grootste promotionele evenementen van het jaar.

Op een dag: gekke promoties zoals die voor Black Friday

Het is november en als je echt eindejaarsaankopen wilt doen, een dag als Zwarte vrijdag En de Internetmaandag Het is een belangrijk moment om geld te besparen. We zien nu al enorme kortingen op alle soorten producten, vooral die in de hightech-categorie: smartphones, koptelefoons, koptelefoons, laptops, horloges, verbonden armbanden, enz.

Sommige producten worden aangeboden met: Kortingen van meer dan 80%. Dit zijn dus kansen om tientallen of zelfs honderden besparingen te realiseren, afhankelijk van het volume van uw aankopen. U hoeft niet te wachten op Black Friday. Grijp de kansen die je al hebt, zodat je geen spijt hebt, want misschien zie je ze pas aan het einde van het jaar weer.

Aangezien AliExpress Single Day nu erg populair is in Frankrijk, zien we vaak dat de meest populaire producten snel uitverkocht raken. Als het evenement meerdere dagen duurt (1 t/m 13 november), zijn de voorraden beperkt. Wacht dus niet langer om te profiteren van de promoties die u interesseren.

Ali Express kortingscodes voor één dag

AliExpress staat bekend om zijn couponcodes waarmee je kunt profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen. Het merk heeft veel promocodes opgehangen voor zijn goede plannen voor het 11.11 of eendaagse festival. Elke korting is gekoppeld aan een specifiek symbool. Je ziet ze naast elk aanbod op deze pagina.

READ  De samenwerking tussen Asus en Noctua gaat door!

Er zijn ook generieke promotiecodes die op alle producten werken als er geen specifieke code is om te claimen. In het bijzonder biedt AliExpress: 10 euro korting vanaf 100 euro voor aankopen met de code D11FR10 waar FR10korting 20 euro vanaf 200 euro om te kopen met de code D11FR20 waar FR2030 euro korting vanaf 300 euro om te kopen met de code D11FR30 waar FR 30.