Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze handige nieuwe functie vereenvoudigt je zoektocht

Deze handige nieuwe functie vereenvoudigt je zoektocht

De nieuwste versie van Google Chrome heeft een functie geïntroduceerd waarmee u zoekresultaten sneller kunt vergelijken.

je gebruikt Google Chrome ? Als je onlangs je browser hebt bijgewerkt naar versie 107, heb je ongetwijfeld toegang tot een nieuwe functie waarvan je misschien niet wist dat deze bestond. Zeer praktisch, het is zeker onopgemerkt gebleven door de meeste gebruikers.

Zoekresultaten zijn altijd een klik verwijderd

Met Chrome kunt u nu de resultaten openen van een zoekopdracht die in de zoekmachine is gestart in een zijgedeelte van de browser, terwijl de resultatenpagina waarop u klikt in het hoofdvenster wordt weergegeven. Concreet hoeft u niet langer op de knop Terug te klikken om terug te keren naar uw zoekresultaten nadat u op een ervan hebt geklikt.

Deze nieuwe functie is echter nog niet helemaal bekend. Google begon het pas een jaar geleden in zijn browser te testen.. Destijds was de functie alleen beschikbaar in Chrome Canary en vereiste handmatige activering vanaf de pagina met experimentele functies van de browser. Met de komst van Chrome 107 is het nu beschikbaar voor alle gebruikers.

Hoe geef ik zoekresultaten weer in de zijbalk van Chrome?

Als de procedure voor het weergeven van zoekresultaten in het zijvenster eenvoudig is, dan is het duidelijk dat Google niet is vertraagd met de logica die moet worden gevolgd. De activering ervan is alleen mogelijk nadat u eerst op een van de zoekresultaten heeft geklikt.

Om het te krijgen, opent u het Chrome-tabblad en voert u een zoekopdracht uit in de zoekmachine zoals u dat normaal zou doen. Klik vervolgens op het resultaat van uw keuze.

READ  Artemis 3 kan worden omgeleid naar een andere missie dan de maanlanding
© 01net.com

Zodra de pagina-inhoud wordt weergegeven, bekijkt u zorgvuldig de Chrome-adresbalk. Bingo! klein pictogram dat bestand toont “G” van Google Het zou daar moeten verschijnen.

Google Chrome
© 01net.com

Het klikken op deze knop zou voldoende moeten zijn om de pagina met zoekresultaten te heropenen die eerder werd weergegeven in een paneel dat rechts van het Chrome-venster is ingelegd.

Google Chrome
© 01net.com

U kunt doorgaan met toegang tot de zoekresultaten en om de beurt op elke zoekresultaten klikken om de respectieve pagina te zien die wordt weergegeven in het hoofdvenster van Google Chrome. Met deze nieuwe functionaliteit neemt het verkennen van Google-zoekresultaten een nieuwe wending en zou het veel soepeler moeten gaan, omdat u niet langer terug hoeft te gaan naar de vorige pagina. U hoeft ook niet langer zoekresultaten te openen die u mogelijk interesseren in nieuwe tabbladen die de bronnen van uw apparaat opsplitsen en ze vervolgens moeten sorteren.

bron :

macworld