Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is de website om het te claimen.

Meer dan een miljoen Fransen kregen begin maart 2022 geen inflatiebonus. Alle details onthuld!

Meer dan 36,7 miljoen Fransen hebben een inflatiebonus van 100 euro ontvangen, vertelde Olivier Dusupt, minister van Overheidsrekeningen, aan Radio Sud. Met 38 miljoen in aanmerking komende mensen zijn dat 1,3 miljoen mensen die deze bonus nog niet hebben ontvangen.

Inflatiebonus: meer dan een miljoen mensen getroffen

Voor alle vergetenen, het kabinet van de minister van Openbare Rekeningen heeft aan AFP aangegeven dat een site hen in staat stelt om deze bonus de komende dagen aan te vragen. Het is goed nieuws. De overheid geeft op haar inflatiebonuspagina aan dat deze dienst zal actief zijn vanaf Vanaf 25 maart.

De entourage van Olivier Dusupet bevestigt deze datum niet, maar geeft wel aan dat het terrein begin volgende week open gaat.

De Mensen De betrokkenen zullen FranceConnect (met hun belastingidentificatienummers) moeten doorlopen op het online portaal mesdroitssociaux.gouv.fr en het systeem zal de informatie kunnen verifiëren, merkt het kabinet van de minister van Overheidsrekeningen op.

Het systeem zal de mogelijkheid bieden om de informatie te verifiëren, verwijst naar het kantoor van de minister van Overheidsrekeningen. Zo kunt u zien of u de inflatiebonus wel of niet heeft ontvangen en zo niet, kunt u hiervan profiteren.

Zeer eenvoudige procedure

Als de aanvrager zich in een situatie bevindt die niet automatisch door de telefoondienst wordt beheerd, krijgt hij te horen naar welk kantoor hij moet gaan, met vermelding van de website van de overheid over de inflatietoeslag.

premie premie

Als de mensen dan in aanmerking komen, zal het systeem hen uitnodigen om een ​​formulier in te vullen, inclusief hun bankgegevens, om de toelage te ontvangen, en de entourage van Olivier Dussopt identificeren. Het valt nog te bezien in welk tijdsbestek voor maatwerk kan ze hebben Verbinden.

Ter herinnering, de overheid heeft eind 2021 de inflatiepremie voor iedereen ingevoerd Frans (Werknemers, werkzoekenden, zelfstandigen, ambtenaren, gepensioneerden, enz.) Ze krijgen minder dan € 2.000 per maand betaald.

Deze vergoeding wordt verondersteld automatisch te worden toegekend door de werkgever of de organisatie waarvan de begunstigde afhankelijk is (Pôle emploi, gezinsbijslagaandelen, pensioenfondsen, enz.).

Als de Niemand heeft zijn bankgegevens opgegevenAutomatische betaling is niet mogelijk. De eersten die geen gebruik maken van de inflatiebonus zijn degenen die hun bankgegevens niet hebben verstrekt.

Andere begunstigden die deze bonus nog niet hebben ontvangen, zijn degenen die verschillende statuut hebben, zoals zelfstandigen die zijn ingeschreven bij de Pôle emploi of die RSA. Het is ORSAFF dat standaard de inflatiepremie aan zelfstandigen moet betalen.

Door de sociale crisis voldeden deze professionals echter niet aan de eis van 900 euro netto-inkomen tussen januari en september 2021 om te genieten van de betaling van de inflatiepremie door Urssaf.

Bonusinflatie: koopkracht centraal in de verkiezingscampagne.

Voor personen die bij de Pôle emploi zijn geregistreerd, wordt deze dienst aan hen toegewezen. Voor de zzp’er die een RSA ontvangt, is het logisch dat het kinderbijslaggeld dat oplost. MAAR: Organisaties geven collega’s door en geen van hen beloont hen.

sommige zijn zo verrast Door deze abnormale situatie. Midden in een verkiezingscampagne, een vraag koopkracht noodzakelijk geworden.

Op dit moment is de Gasprijzen schoten omhoog Plattelandsmensen worden erg getroffen door deze situatie omdat ze elke dag veel reizen, wat niet gemakkelijk is. Er zijn veel rapporten over dit onderwerp en het is zeer controversieel.

excellent

Sommige mensen Ze zijn verplicht om met het openbaar vervoer te reizen, maar dat is niet altijd even betrouwbaar. Het is een echte zorg. De regering kondigde een tijdelijke belastingverlaging aan.

In feite, sommige van de verschillende Kandidaten praten over salarisverhoging Minimum: Het minimumloon. Andere kandidaten gebruiken de formule en werken meer om meer te verdienen.

Probleem Financiën Pensioenen zijn ook een belangrijk thema. De komende weken en maanden zal People Act Magazine niet nalaten u het politieke en maatschappelijke nieuws te brengen.

READ  Bruno Le Maire kondigt €60 miljoen extra lening aan voor veerboten in Bretagne