Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Disney+ wordt gratis gelanceerd op Freebox Delta met Player Devialet, inclusief abonnement van 6 maanden

Disney+ wordt gratis gelanceerd op Freebox Delta met Player Devialet, inclusief abonnement van 6 maanden

Dat is gedaan, Disney+ heeft Player Devialet in de Freebox Delta maar ook op One geland.

Het enige dat ontbreekt is de Freebox-revolutie. Vanaf vandaag kunnen nieuwe en bestaande Delta Freebox-abonnees met Player Devialet genieten van alle Disney+ content, gratis geadverteerd. Eindelijk is de SVoD-service van het bedrijf met grote oren rechtstreeks in de zeer geavanceerde tv-box van de operator gearriveerd. Om het toe te voegen, zijn 6 maanden inbegrepen voor Freebox Pop, Delta Pop en mini 4K-abonnees. Het abonnement wordt dan zonder verplichtingen verhoogd naar € 8,99 per maand. Freebox One-abonnees blijven niet achter, zoals Disney+ in deze box laat zien, met dezelfde promotie.

“Het Disney + abonnement wordt gemaakt in het gratis online abonnementsgebied op moncompte.free.fr en de service op Freebox is toegankelijk via de Disney + app voor de tv-interface of kanaal 132 op Freebox”, kondigt de telefoniste aan. Zo wordt Delta met Player Devialet verder verrijkt na de opname van Netflix (het basisformaat) en Amazon Prime.

Ter herinnering: dit streamingplatform biedt films en inhoud van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en ook van Star, zijn eigen openbare entertainmentwereld. Freebox-abonnees hebben er toegang toe op Freebox en op hun mobiele apparaten (mobiele telefoons, tablets, gameconsoles, enz.) Met toegang tot maximaal 4 schermen tegelijk. Per account kunnen maximaal zeven verschillende profielen worden aangemaakt, waarvan sommige gereserveerd kunnen worden voor personen onder de zeven jaar. Onbeperkt downloaden is ook mogelijk op tien verschillende mobiele apparaten tegelijk.

“De zes maanden inbegrepen zijn gereserveerd voor Freebox mini 4K-, Pop-, Delta- en One-abonnees die nog geen Disney+-abonnee zijn, onder voorbehoud van activering van de service vóór 30-11-2021”, selecteer ten slotte Gratis.

READ  De Fed wil echt de daling van het tempo van de renteverhogingen bespreken!