Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe de Disney+-optie in de Freebox Delta-aanbieding te activeren en 6 maanden gratis te krijgen

Hoe de Disney+-optie in de Freebox Delta-aanbieding te activeren en 6 maanden gratis te krijgen

Kennisgeving aan Delta Freebox-abonnees, Disney+ is nu beschikbaar op de Devialet-speler, met een aantrekkelijk aanbod. hoe kan ik me aanmelden?

Na Netflix en Prime Video is de op twee na meest bekeken SVOD-service in Frankrijk als optie beschikbaar in Free. De service was eerder gereserveerd voor abonnees die een Pop- of mini 4K-speler als hun hoofdsettopbox gebruiken en is vrijblijvend beschikbaar op de Devialet-speler van Freebox Delta. Voor Freebox Delta abonnees wordt een uitzonderlijke aanbieding aangeboden: Disney+ inbegrepen voor 6 maanden en daarna aan € 8,99 per maand vrijblijvend. Hier zijn twee manieren om hiervan te profiteren.

Abonneer u vanuit uw abonneegebied

Eerste mogelijkheid: activeer de optie vanuit uw browser via uw Freebox-abonnementsgebied. Nadat u uw inloggegevens heeft ingevoerd, gaat u direct naar het tv-gedeelte. Je kunt nu het Disney+-gedeelte vinden, samen met Netflix en Amazon Prime Video.

Klik erop om op de pagina te komen die het huidige aanbod onthoudt, gevolgd door de knop “Abonneren”. Klik er direct op.

U wordt vervolgens doorgestuurd naar een pagina die wordt gehost door Disney+ om een ​​account op het platform aan te maken. Als je je gegevens hebt ingevuld, ben je klaar!

Abonneer je vanuit je Freebox

Als u wilt, kunt u dit rechtstreeks vanuit uw Freebox doen. Eerst, Start de speler opnieuw om te updaten Het integreert de nieuwe SVOD-service. Ga vervolgens naar het gedeelte “Video on Demand” om de app voor de Disney-service te vinden.

Houd de aankoopcode bij de hand en klik vervolgens op “Abonneren”. Voer vervolgens uw code in en u kunt uw account maken door de QR-code op uw tv te laten knipperen. U wordt doorgestuurd naar de activeringspagina van uw abonneegebied, volg gewoon de procedure en u bent klaar om het platform en de inhoud ervan te ontdekken! Als Free de beschikbaarheid van de dienst op kanaal 132 van Freebox aankondigt, is deze op het moment van schrijven nog niet beschikbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om je direct te identificeren als je al een account hebt.

READ  Ethereum Panic: dubbele bestedingswaarschuwing ... en een wilde vork!