Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Larim’s plaatsvervanger Sylvain Millard beweert dat hij het slachtoffer was van identiteitsdiefstal

De meerderheidsafgevaardigde is van mening dat zijn naam in de Pandora Papers wordt genoemd omdat hij wordt geassocieerd met een structuur op de Seychellen.

Larim’s plaatsvervangend en zaakvoerder Sylvain Millard, die in de papieren van Pandora was geschorst vanwege zijn connectie met een Seychellen-faciliteit, verdedigde dinsdag zijn “integriteit” en beweerde dat hij een “slachtoffer was van identiteitsdiefstal in 2010”.

In het woensdagnummer, een dagblad de wetenschapper Hij onthult dat het nationale team van Parijs een partner was van tot 25% van de nep-Seychellen die online “Beyblade”-topjes uit Azië verkochten, die een paar jaar geleden in de stadions in de mode waren. De partner van Sylvain Millard, de enige persoon die destijds werd gevonden, werd in 2014 veroordeeld voor valsheid in geschrifte en commerciële schade.

“Het is pijnlijk om op deze manier aan mijn integriteit te twijfelen.”

Deze zelfde partner bevestigt globalisme Sylvain Millard’s paspoort, waarvan hij een kopie had, gebruiken om het bedrijf op te richten, zonder zijn toestemming te vragen.

“Ik ben in 2010 misbruikt en slachtoffer van identiteitsdiefstal”, bevestigt Sylvain Millard in een persbericht. “Het is pijnlijk en schokkend om op deze manier aan mijn integriteit te twijfelen”, voegt hij eraan toe.

Vooral de parlementariër bekritiseert de “verleidelijke kop en toespelingen op dit artikel” globalisme Hij zegt: “Het is alleen bedoeld om mijn reputatie te schande te maken.”

Controles werden uitgevoerd door Percy

Minister van Economie Bruno Le Maire zei dinsdag dat Percy is begonnen met het controleren van de aan- of afwezigheid van Franse belastingplichtigen onder de mensen die in de papieren van Pandora worden geïdentificeerd.

READ  Bernard Arnault laat Nicolas Paré officieel over aan de redactie

Pandora Papers, dat is gebaseerd op ongeveer 11,9 miljoen documenten van 14 financiële dienstverleners, heeft meer dan 29.000 offshore-bedrijven onthuld.

De ondoorzichtigheid rond deze bedrijven die gevestigd zijn in landen of gebieden met zeer gunstige belastingen, kan worden gebruikt om financiële activa te verbergen en de belastingadministratie te ontduiken. Volgens de krant de wetenschapper, 600 Fransen verschijnen in het onderzoek van de Pandora Papers.

Hugo Garnier met AFP BFMTV-verslaggever