Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe voorkom je belastingverhogingen en herberekeningen?

Na de onaangename verrassing, opluchting. Franse ingezetenen die in Luxemburg werken, kunnen uitzonderlijk de voorwaarden van het vorige belastingverdrag toepassen op hun inkomen voor 2020 en 2021. Vergeet niet dat de nieuwe voorwaarden die tussen Frankrijk en het Groothertogdom zijn vastgesteld, leiden tot een aanzienlijke verhoging van de belastingen op gehuwde paren en geregistreerde partnerschappen wanneer men echtgenoot werkt in Luxemburg en de andere in Frankrijk, dus zelfs hun reële inkomen is niet veranderd.

Geconfronteerd met wrok bij grensoverschrijdende werknemers, of zelfs gevaar Oorzaak vertrek Van de arbeiders van het Groothertogdom heeft de Franse regering de betrokkenen uitstel verleend. Er is een stapsgewijze handleiding voor het bijwerken van uw aangifte inkomstenbelasting verstrekt. Hier Link om te volgen Om de kopie online te corrigeren. Voor degenen die de papieren versie hebben gekozen, zal het nodig zijn om te volgen deze voorwaarden en stuur een Mail aan de Franse belastingdienst.

Als door deze correctie de meeste betrokken grensreizigers enkele honderden euro’s kunnen besparen, dan is dit alleen een uitzondering voor de inkomens van 2020 en 2021. Theoretisch zou het zeer ongunstige nieuwe akkoord moeten worden gesloten. In dit kader staat dinsdag om 15.00 uur nog een evenement gepland door de OGBL in de voortuin van het station in Metz.

(de basis)U heeft zojuist een reactie op onze site geplaatst en wij danken u daarvoor. Berichten worden gecontroleerd voordat ze worden geplaatst. Om ervoor te zorgen dat uw bericht gepubliceerd wordt, dient u toch enkele punten in acht te nemen.

“Mijn reactie is niet gepubliceerd, waarom?”

Ons team moet elke dag enkele duizenden reacties verwerken. Er kan een vertraging zijn tussen het moment dat het wordt verzonden en het moment dat ons team het controleert. Als uw bericht na meer dan 72 uur wachten niet is geplaatst, kan het als ongepast zijn beschouwd. Primary behoudt zich het recht voor om geen bericht te plaatsen zonder kennisgeving of rechtvaardiging. Integendeel, u kunt contact met ons opnemen om een ​​door u verzonden bericht te verwijderen.

READ  De helft van de Franse autosnelwegen is uitgerust met snellaadstations voor elektrische auto's, waarmee in minder dan 20 minuten tot 80% kan worden opgeladen
“Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn bericht wordt gevalideerd?”

Uw bericht moet de toepasselijke wetgeving respecteren en mag geen aanzetten tot haat, discriminatie, beledigingen of racistische, haatdragende, homofobe of stigmatiserende berichten bevatten. U moet ook auteursrechten en auteursrechten respecteren. Opmerkingen moeten worden geschreven in het Frans, Luxemburgs, Duits of Engels, en op een manier die iedereen kan begrijpen. Berichten die misbruik maken van interpunctie, hoofdletters of sms-talen zijn verboden. Berichten die off-topic zijn, worden ook samen met het artikel verwijderd.

Ik ben het niet eens met uw moderatie, wat moet ik doen?

In uw opmerking wordt elke verwijzing naar een moderatiebeslissing of teamvraag verwijderd. Daarnaast moeten commentatoren andere internetgebruikers net zo respecteren als redactionele journalisten. Dus elk aanstootgevend bericht of persoonlijke aanval op een communitylid wordt verwijderd. Als u, ondanks alles, van mening bent dat uw opmerking onterecht is verwijderd, kunt u contact met ons opnemen via Facebook of per e-mail op [email protected] Tot slot, als u van mening bent dat een geplaatst bericht niet in overeenstemming is met deze Code, gebruik dan de bijbehorende waarschuwingsknop met het omstreden bericht.

Heb ik het recht om mijn activiteiten of overtuigingen te promoten?

Commerciële links en reclameboodschappen worden verwijderd uit reacties. Het moderatieteam tolereert geen enkele missionaire boodschap, of het nu voor een politieke partij, religie of overtuiging is. Geef tot slot geen persoonlijke informatie door in uw bijnamen of berichten (telefoonnummer, achternaam, e-mail, enz.).

Meest populaire reacties

recent commentaar