Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

direct. WK-nieuws: Argentinië en Brazilië bereiden zich voor om hun plaatsen te verdedigen

Hansi Flick behield de Duitse selectievoorzitter

Als de tweede opeenvolgende eliminatie Nationale Manschacht In zijn plaats komt Oliver Bierhoff, de voorzitter van de Duitse voetbalbond (DFB) die dinsdag zijn contract opzegde, en Hans-Dieter Flick is door zijn bond in zijn functie bevestigd.

“Mijn technische staf en ik zijn optimistisch over het EK in ons land”, zei Flick woensdag na overleg met zijn management. Als team kunnen we veel meer bereiken dan wat we in Qatar hebben laten zien. Daar hebben we een geweldige kans gemist. We zullen ervan leren. »

De FIFA legde sancties op aan Kroatië en Servië

De voetbalfederaties van Kroatië en Servië hebben een boete gekregen van respectievelijk 50.000 en 20.000 Zwitserse frank (zo’n 50.674 en 20.270 euro) van de FIFA, wiens tuchtcommissie woensdag bijeenkwam in Doha.

En de Internationale Federatie had disciplinaire procedures geopend tegen de Kroaat vanwege de beledigingen die de fans uitten tegen Milan Borjan, de Canadese doelman van Servische afkomst, tijdens hun ontmoeting (4-1) in het WK op 27 november.

De FIFA had hetzelfde gedaan tegen de Servische Federatie voor het plaatsen van de Kosovo-vlag in Servië in de kleedkamer in Orlovy Voordat ze op 24 november hun wedstrijd tegen Brazilië (2-0) verloren.

Angel Di Maria terug in de tijd met Argentinië?

Het wordt heel goed nieuws voor Lionel Scaloni en zijn bende: Ángel Di Maria zou morgen (16.00 uur CEST) op tijd terug kunnen zijn bij Argentinië voor de wedstrijd tegen Nederland.

En de Argentijnse media, Tyc Sports, geeft aan dat de voormalige Parijse speler gisteren de hele training meedeed met de groep, nadat hij de achtste plaats verloor tegen Australië.