Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Adrien Rabiot brengt hulde aan Aurelien Chomeni

Adrien Rabiot brengt hulde aan Aurelien Chomeni

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De twee Franse middenvelders zijn hoofdrolspelers in de editie van 2022 van de Blues in Qatar. Het is dus niet belangrijk dat Adrien Rabiot harde woorden sprak tegen Aurelien Tchoameni tijdens zijn bezoek aan de persconferentie. “Aurélien, hij heeft een belangrijke rol in die zin dat we met veel aanvallende spelers spelen. We hebben nog steeds een wat aanvallende ploeg met Grizou die op het middenveld speelt maar een aanvallende speler is en zelfs een aanvaller. Voorin staan ​​Kylian, Osman en Olivier die ook aanvallende spelers zijn Théo is links en hij ook Hij is erg aanvallend en ik laat mezelf ook graag zien dus hij is ook een speler die compenseert en gaten moet dichten en ballen terug moet winnen. Hij stond erop de 27-jarige te bellen.

Adrien Rabiot is duidelijk een Madrid-fan en hij heeft een extra laag toegevoegd aan Aurélien Tchouaméni’s dominante rol op het Franse middenveld. “Het geeft me de kans om mezelf te laten zien, ook al moet ik me ook aanpassen aan Theo en Kylian. Maar het feit dat ik kan spelen zoals ik graag doe, niet alleen moet verdedigen en ballen terug moet winnen als een middenvelder, maar mezelf kunnen benadrukken, in het strafschopgebied komen. En hij staat achter ons om de dekking te controleren, dus hij speelt een belangrijke rol op dit middenveld tussen Antoine en mij. De speler van Juventus concludeerde. Woorden die de betrokken manager zeker zullen bekoren.

In de kwartfinale Engeland-Frankrijk biedt Parions Sport en Ligne je de mogelijkheid om je eerste weddenschap te verdubbelen tot €100 aan gratis weddenschappen en €10 aan gratis weddenschappen zonder storting met de code FMCDM. Maak vandaag nog uw account aan om te profiteren van deze exclusieve aanbieding. Zet 10 euro in op een dubbele Mbappé en win 90 euro. (kansen onderhevig aan variatie)

READ  Argentinië blijft bovenaan staan, Frankrijk staat op de tweede plaats en Spanje leidt... De update van de FIFA-ranglijst is vrijgegeven