Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

direct. Covid: “Een injectie staat gelijk aan een infectie in het verleden”, zegt Olivier Veran

Volg deze woensdag 12 januari live regionale, nationale en internationale informatie over de Covid-19-pandemie.

– 8.30 uur: “De Omicron-variant is zo besmettelijk dat het zich noodzakelijkerwijs verspreidt”

“De Omicron-variant is zo besmettelijk dat hij zich noodzakelijkerwijs verspreidt”, kondigde minister van Volksgezondheid Olivier Veran op woensdag 12 januari aan op franceinfo.

Met name de druk van het ziekenhuis, dat wordt onderzocht, wordt bepaald aan de minister: “We volgen de situatie in de ziekenhuizen alsof de melk brandt.”

Hij voegde eraan toe dat de regering rekent op de “hypothese” van “een daling van het aantal gewonden” in de komende dagen, zoals het geval is in het Verenigd Koninkrijk.

ud83d udde3 Covid-19: De regering rekent op de “hypothese” om de komende dagen “het aantal besmettingen te verminderen”, zoals in het VK, verzekert Olivier Veran, minister van Solidariteit en Gezondheid.

u27a1 Volg de live uitzending: https://t.co/cEwi3c61QM pic.twitter.com/7vi2jzodye

– franceinfo (@franceinfo) 12 januari 2022

“De immuniteit is in ons land erg hoog”, verzekerde de minister.

Voorafgaand aan selectie: “Een gelijkwaardige injectie voor een infectie uit het verleden”

Na het feit dat deze golf de laatste zou kunnen zijn: “Als ik zeg misschien de laatste golf, moet worden opgemerkt dat als er een nieuwe variabele arriveert, dit misschien niet de laatste is.”

“Elke keer als we de regels veranderen is er een effect op de vaccinatie en op de eerste injecties…”

“Een vergunning om te vaccineren zal in ieder geval beperkt zijn in de tijd, het gaat hand in hand met een gezondheidscrisis.”

8:10 uur: Quebec zal binnenkort niet-gevaccineerde mensen dwingen belasting te betalen

Quebec heeft besloten binnen een paar weken een nieuwe belasting in te voeren die moet worden betaald door niet-vaccinators.

READ  Is uw kat geestelijk gestoord? Wetenschappelijke vragenlijst om het antwoord te vinden

“Volwassenen die weigeren zich te laten vaccineren, zijn een financiële last voor alle inwoners van Quebec” en deze zogenaamde “gezondheidsbijdrage” -belasting zal worden betaald door de 10% die niet is gevaccineerd, zei Quebec premier François Legault op dinsdag 11 januari, die ” schaadt” de 90%. Een inwoner van Quebec. mensen vaccineren.

8 uur: Novak Djokovic, uitgezet, geeft toe ‘fouten’ te hebben gemaakt

Novak Djokovic gaf woensdag 12 januari toe dat hij “fouten” heeft gemaakt bij het invullen van het formulier in Australië en in zijn gedrag nadat hij in december positief testte op Covid-19, terwijl zijn deelname aan de Australian Open nog in behandeling is.

In een Instagram-bericht zei ’s werelds nummer één niet-gevaccineerde tennisser dat zijn team aanvullende informatie had verstrekt aan de Australische autoriteiten, die overwegen zijn visum in te trekken en hem uit te zetten.

“We leven in zware tijden met een wereldwijde pandemie, en soms gebeuren er fouten”, zegt Djokovic, die momenteel traint voor de Australian Open vanaf maandag.

De 34-jarige werd de volgende dag op 16 december in het openbaar gezien in Belgrado, toen hij positief testte, volgens informatie die hij aan Australische immigratieambtenaren had verstrekt.

Hij beweerde het slachtoffer te zijn van “desinformatie” die hij “zeer schadelijk” acht voor zijn familie, en legde uit dat hij, toen hij op 17 december in het openbaar verscheen, zijn testresultaat nog niet had ontvangen en de test had afgelegd. .

– 7.30 uur: Senaat verwijdert vaccinatiekaart

De Senaat, die het wetsvoorstel met betrekking tot de vaccinatiekaart onderzoekt, heeft in de nacht van dinsdag 11 januari op woensdag 12 januari besloten tot identiteitsverificatie voor directeuren van plaatsen en activiteiten die onderworpen zijn aan de vaccinatiekaart. Voor de drager, zoals voorzien in de tekst.

De procedure werd door de senatoren gewijzigd via een reeks van tien amendementen.

Leden kunnen deze uitspraak echter op een later tijdstip herstellen.

– 7:15 uur: 21.086 nieuwe vervuiling dagelijks in Occitanie

In het laatste epidemiologische bulletin ARS Occitanie meldt gemiddeld 21.086 nieuwe dagelijkse gevallen. zij telt Er zijn nog 1.885 ziekenhuisopnames gaande (+21 in 4 dagen) Sorry 71 nieuwe sterfgevallen in verband met covid in dezelfde periode.

07.00 uur: 368.149 nieuwe gevallen per dag in Frankrijk

Op dinsdag 11 januari meldde het Franse ministerie van Volksgezondheid: 368149 nieuwe vervuiling In 24 uur, wat een record is.

Met 3.969 patiënten op de intensive care, meer 23.000 ziekenhuisopnames En 270 doden.