Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

direct.  Covid-19: In Zwitserland en Portugal zijn cafés, sportscholen of bioscopen heropend

direct. Covid-19: In Zwitserland en Portugal zijn cafés, sportscholen of bioscopen heropend

Dankzij het vaccin vermindert Zwitserland zijn sanitaire maatregelen

Ondanks de verslechterende epidemiologische situatie heeft Zwitserland maandag zijn maatregelen om Covid te bestrijden versoepeld, met name de heropening van zijn sporthallen, cafés, restaurants en bioscopen in de open lucht, terwijl verschillende massale vaccinatiecentra werden geopend in de regio, zoals in Lausanne en Genève.

Door de epidemie zijn hier ongeveer 9.800 mensen omgekomen, op een bevolking van 8,6 miljoen.

Portugal is de derde fase ingegaan van de geleidelijke ontmanteling die maandag een maand geleden begon, met heropening van winkelcentra en binnen cafés, restaurants, theaters, middelbare scholen en universiteiten.

Griekenland: quarantainevrachtschip, dood aan boord

Een Grieks vrachtschip dat vanuit Port Said in Noord-Egypte op het eiland Kreta is aangekomen, is in quarantaine geplaatst nadat de dood van een zeeman in zijn hut was ontdekt en tien anderen waren besmet met het Coronavirus.

Op zondagochtend arriveerde ik in de haven van Caloy Limnis in het zuiden van Kreta, en het Heroïc vrachtschip onder Griekse vlag werd in quarantaine geplaatst nadat ”GezondheidscontroleAan boord, volgens dezelfde bron.

In Israël vallen maskers af en gaan scholen weer open

Een jaar lang liepen Israëli’s door de straten zonder hun gezichten te zien, verboden voor sanitaire maskers. Maar op zondag vielen ze buiten, een teken van een primeur.overhalenTegen het Coronavirus in het land. Scholen zijn ook voor het eerst in een jaar open.

Op vrijdag 16 april werden slechts 105 nieuwe gevallen van coronavirus gediagnosticeerd en bleven 202 patiënten in kritieke toestand met het virus in het ziekenhuis opgenomen.

Een boete van € 1.500 voor het niet naleven van de verplichte quarantaine

Regeringswoordvoerder Gabriel Atal maakte maandag bekend dat reizigers uit Brazilië, Argentinië, Brazilië en Zuid-Afrika een boete van 1.500 euro zullen krijgen wegens het niet naleven van de quarantaine opgelegd bij hun aankomst in Frankrijk.

er zal zijn “Als gevolg van de boetes wordt het een vijfde klas ticket, dus ik denk dat het 1500 euro is, 3000 euro voor het geval de overtreding zich herhaalt, het lijkt mij erg afschrikwekkend en zeer strikt kaderHij zei over Europa 1.

De epidemioloog waarschuwt dat er geen verbetering te verwachten is

De huidige epidemiologische situatie in Frankrijk Nee “Er is geen hoop op onmiddellijke verbeteringDat zou de versoepeling van de beperkende maatregelen medio mei rechtvaardigen, zei hij maandag Frankrijk Inter Epidemioloog Dominic Costalliola. ​Of het nu in het ziekenhuis, op de intensive care of voor nieuwe gevallen is, we lijken ons op een hoog plateau te bevindenProfessor Dominic Costagliola, Research Director bij Inserm zei.

Voordat scholen heropenen, zal het nodig zijn ‘Maatregelen nemen die risico’s verkleinen, van het vaccineren van medewerkers tot ventilatiemaatregelen, zaken die nog niet gedaan zijnZe zei dat ze spijt had. Chili, waar een voorschot op vaccinatie een nieuwe piek in infecties niet heeft voorkomen.Erg snelZijn maatstaven voor sociale afstand, dieMaakt ons attent op het feit dat we heel voorzichtig moeten zijn

© Fotobron: Agence France-Presse

READ  Delos-eiland bedreigd door stijgend water