Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Didier Deschamps legt uit waarom Koeman niet speelde tegen Marokko

Nationale voet afgetrapt De mooiste Ligue 1 Uber Eats 2022/23 truien

Na Adrien Rabiot en Dayot Upamecano werd een derde speler ziek. Nadat het Franse nationale team Marokko versloeg met twee doelpunten tegen nul, legde Didier Deschamps, de Franse coach, in de halve finales van het WK Qatar 2022 uit waarom Kingsley Coman niet aan de wedstrijd deelnam, en de spits van Bayern München ging ook tot.

“De coaches nemen beslissingen en de spelers bepalen of ze goed of slecht zijn. Als je Kolo aanzet, komt dat omdat Kingsley ook tekenen van koorts had. En omdat Kolo ook een belangrijk loopvermogen had, want er waren ruimtes. Daarna scoorde hij. veel beter”, zei hij tegen de pers.

Het Franse nationale team, dat de vierde WK-finale in haar geschiedenis speelt, speelt zondag om vier uur ’s avonds tegen Argentinië, met als doel voor de derde keer na 1998 en 2018 de titel te veroveren.

Samenvatten

Nadat het Franse nationale team Marokko versloeg met twee doelpunten tegen nul, legde Didier Deschamps, de Franse coach, in de halve finale van het WK Qatar 2022 uit waarom Kingsley Coman niet meedeed aan de wedstrijd.

READ  Nederland doet het zonder Cilisen