Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Diablo IV: Xbox One en Xbox Series X |  Details S- en pc-bèta bekend |  Xbox One

Diablo IV: Xbox One en Xbox Series X | Details S- en pc-bèta bekend | Xbox One

Kijk je uit naar Diablo IV en kun je niet wachten? Krijg je handen op het en probeer het? Nou, Blizzard Entertainment heeft goed nieuws voor je: Open Beta op Xbox One en Xbox Series X onthuld | S en PC, maar ook PlayStation 4| 5 in detail door Officiele verklaring.

Al de details !

Duur van open bèta en weekenden met vroege toegang

  • Vroegtijdige toegang tot de open bèta begint op 17 maart om 17:00 uur EST en eindigt op 20 maart om 20:00 uur EST.
  • De open bèta begint op 24 maart om 17:00 uur EST en eindigt op 27 maart om 21:00 uur EST.

Tijdens het Early Access-weekend kunnen spelers kiezen uit drie klassen. Kruip in de huid van een ervaren barbaar, een slimme schurk of een meestertovenaar van de elementen. Tijdens het open bètaweekend zijn naast de drie bovengenoemde klassen ook de klassen Druid en Necromancer beschikbaar.

Per Battle.net-account kunnen maximaal 10 tekens worden aangemaakt. Nadat je level 25 hebt bereikt met een personage, raden we je aan hordes demonen af ​​te weren met andere klassen om te vinden wat je het leukst vindt. Alle voortgang die tijdens Early Access wordt gemaakt, wordt overgedragen naar Open Beta-weekenden. Alle personages zijn echter in deze periode gemaakt Het wordt aan het einde van de bèta verwijderd.

Tijdens de Open Beta- en Early Access-weekenden kunnen spelers een diepgaande kijk krijgen op het begin van Diablo IV. Deze preview bevat de campagne-intro en het hele eerste hoofdstuk. In het eerste gebied, Broken Peaks, moet je demonen verslaan door ruige landschappen.

READ  WoW Patch Lifetimes Vanilla to Dragonflight - World of Warcraft

Definieert sneeuwstorm via bestand Officiele verklaring Alle nodige informatie en in het bijzonder dat het mogelijk zal zijn om samen te spelen en de bazen te confronteren.

Diablo IV is vanaf 6 juni 2023 beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc, evenals op Xbox Series X | S en PS5. Vind alle informatie over de proefversie in ons speciale artikel.