Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Diablo 4 breekt verkooprecords met 93 miljoen uren aan geregistreerde gameplay |  Xbox One

Diablo 4 breekt verkooprecords met 93 miljoen uren aan geregistreerde gameplay | Xbox One

Activision Blizzard heeft Diablo IV uitgeroepen tot de snelst verkopende Blizzard-game aller tijden. De verkoop per eenheid van de game bereikte recordniveaus op console en pc, zelfs vóór de officiële lancering.

Cijfers waar je duizelig van wordt


Hoewel exacte verkoopcijfers niet zijn bekendgemaakt, heeft de vroege toegangsperiode meer dan 93 miljoen uur aan gameplay geregistreerd, wat neerkomt op meer dan 10.000 cumulatieve gamejaren. Mike Ybarra, voorzitter van Blizzard, zei:

“Onze visie bij Blizzard is om legendarische ervaringen te creëren om te delen, en Diablo IV is een geweldige realisatie van die visie. Met zeer aanpasbare gameplay, een boeiend verhaal en tal van opties voor hoe je omgaat met de wereld, deze iconische uitdrukking van de Het Diablo-universum is een uitzonderlijk voorbeeld van wat onze getalenteerde ontwikkelingsteams kunnen. »

Diablo 4 biedt een platformonafhankelijke game-ervaring met cross-play-voortgang op alle platforms, evenals een coöpmodus voor maximaal vier spelers, waaronder een coöpmodus voor twee spelers op consoles. Spelers hebben de mogelijkheid om zich onder te dompelen in een rijke en boeiende wereld, die diepgaande aanpassingen en eindeloze mogelijkheden voor verkenning en samenwerking biedt.

Diablo IV is nu beschikbaar op Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4, PS5 en pc. Bij de gebruikelijke dealers worden verschillende uitvoeringen aangeboden en de scherpste prijzen vindt u hieronder.

Onze volledige test van het spel is toegankelijk op dit adres.

READ  NASA kiest SpaceX voor zijn volgende missie naar de maan