Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Diablo 4 Activision Blizzard-regisseur vertrokken

De Amerikaanse sitebron geeft aan dat Activision Blizzard geen officiële reden heeft gegeven voor het vertrek, dat komt als een uitgever van Plicht U zult moeten reageren op beschuldigingen van seksisme, discriminatie en pesten in rechtbanken in Californië. van zijn kant, computer spelletjes Stelt vast dat deze ervaren ontwikkelaars niet langer deel uitmaken van de interne administratie van het bedrijf.

Jesse McCurry en Jonathan Likeraft verschenen op een “Cosby Suite”-foto verkregen door Kotaku, een hotelkamer die hij als voorbeeld noemde onder het personeel van seksueel misbruik dat werd aangehaald voor de California Civil Rights Agency. Alex Afrasiabe’s persoonlijke suite. Beschuldigd van overstromingen en aanrakingen bij het indienen van een klacht, zou hij dit opzettelijk hebben gedaan in relatie tot de Amerikaanse acteur Bill Cosby, veroordeeld voor aanranding. Een acteur zwaaide met zijn foto naar de gasten.

We hebben al een grote pool van getalenteerde ontwikkelaars en nieuwe leiders zijn aangeworven wanneer dat nodig is.De officiële verklaring gaat verder.We hebben vertrouwen in ons vermogen om te groeien, geweldige ervaringen te leveren aan onze spelers en vooruit te gaan om een ​​veilige en productieve werkomgeving voor iedereen te garanderen.Aangekondigd op BlizzCon in 2019 en onder leiding van veteraan Rod Fergusson (Gears 5), zet Diablo IV zijn ontwikkeling voort met tal van driemaandelijkse publicaties.

Om ook te lezen | Werknemers van Activision Blizzard hebben hun management voor een groot deel te danken

READ  Forza Motorsport 8: gratis training, kwalificatie, multiplayer... Nieuwe informatie! | Xbox One