Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze weinig bekende olie is de beste en gezondste om te consumeren om langer gezond te leven

Deze weinig bekende olie is de beste en gezondste om te consumeren om langer gezond te leven

Er zijn voedingsmiddelen die meer voor ons betekenen dan andere, maar die toch relatief onbekend blijven. Dit is vooral het geval in het geval van de olie die kan worden beschouwd als een van de gezondste oliën ter wereld, omdat deze een eindeloze lijst met voordelen heeft. Je kende waarschijnlijk de zaden, maar misschien kende je een klein beetje chia-olie. De laatste is ontworpen om te concurreren met alle concurrerende vetten. Olijfolie waarschuwt beter, zijn heilige plaats in de keuken wordt bedreigd door chia-olie, die niet alleen heerlijk is, maar ook bijzonder goed voor de gezondheid. Een echte gezondheidsbondgenoot, door regelmatig chia-olie te consumeren, kun je langer leven, verzekert onze voedingsdeskundige. Wendy Bazilianin kolommen Goed en wel.

Wat zijn de voordelen van shea-olie?

En niet voor niets staan ​​de chiazaden waaruit deze olie wordt gewonnen bekend als bijzonder heilzaam voor het lichaam. We hebben vooral aan hen een zekere rijkdom aan goede voedingsstoffen en vooral aan Omega-3 te danken: Chiazaden bevatten het hoogste gehalte aan omega-3-vetzuren die in de natuur voorkomen. Slechts één theelepel chia-olie is een “uitstekende bron” van essentiële omega-3-vetzuren en biedt meer dan voldoende dagelijkse inname.herinnert dr. Bazilian zich.

En als je weet dat omega-3’s bijdragen aan het goed functioneren van de hersenen en hart- en bloedvaten, kun je net zo goed zeggen dat je eigenlijk wilt tanken. Zoals genoemd Marie ClaireOlijfolie of avocado-olie bevat bijvoorbeeld amper 1%. De meeste frituuroliën bevatten meer enkelvoudig onverzadigde en/of omega-6 meervoudig onverzadigde vetten.legt Wendy Bazilian uit.

READ  Wetenschappers en milieuactivisten verlaten massaal X/Twitter

Naast andere voordelen van shea-olie, zal het ook helpen Vermindering van het risico op chronische ziekten Dankzij het goede gehalte aan vezels, polyfenolen, antioxidanten en mineralen.

Merk op dat de voordelen ervan kunnen worden gemaximaliseerd wanneer ze worden gemengd met andere voedzame voedingsmiddelen, omdat het de mogelijkheid heeft om de opname ervan te verbeteren.

makkelijk te gebruiken, Chia-olie kan koud, lauw of op hoge temperatuur worden gekookt. Het begint pas te verslechteren vanaf 215 graden. Hier is er zeker een helemaal goed.