Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze vrouw gelooft dat als ze een puistje krijgt, wat er uit haar huid komt haar duur zal komen te staan

Deze vrouw gelooft dat als ze een puistje krijgt, wat er uit haar huid komt haar duur zal komen te staan

Een vrouw die Botox op haar voorhoofd kreeg, onthulde dat ze een grote fout had gemaakt. Sterker nog, ik knalde wat ik dacht dat een puistje was. Behalve, helaas voor haar, was dat niet het geval. Geen zorgen, de redactie van Objeko vertelt je er alles over. ben je klaar ?

Grote fout van deze vrouw na een Botox-sessie

Veel mensen lachen de jongedame gewoon uit. Gelukkig stonden anderen sympathieker tegenover de tiktoker en deelden hun oplossing om haar te helpen. Een gebruiker legde hem bijvoorbeeld uit dat ze zeker terug kon gaan naar de Botox-salon om het gratis te laten repareren. In haar woorden is dit een fout die veel mensen maken: โ€œDit is een veelgemaakte fout na een Botox-sessie, een injector kan dit gratis verhelpen.

Enkele aanbevelingen na een Botox-sessie

Inderdaad, de netizen heeft gelijk. In feite hebben plastisch chirurgen voor het grootste deel de gewoonte om een โ€‹โ€‹of meer gratis touch-ups aan te bieden. Aan de andere kant, als een touch-up nodig is, moet dit ongeveer 15 dagen na de injectie worden gedaan. U moet ook weten dat er instructies zijn die u moet volgen voor en na elke Botox-injectie. Tijdens de dagen voorafgaand aan de cosmetische ingreep wordt het gebruik van medicijnen zoals ontstekingsremmers en aspirine afgeraden. Daarna, na de injectie, moet u gedurende de volgende uren niet gaan liggen of sporten.

READ  Geekbench verbiedt smartphones van standaarden, Samsung belooft update