Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Resident Evil 4 Remake: demo nu beschikbaar!  |  Xbox One

Resident Evil 4 Remake: demo nu beschikbaar! | Xbox One

Capcom heeft ons een datum gegeven voor Capcom Spotlight, om nieuws te geven over aankomende games. Resident Evil 4 Remake zat in de game met een kleine verrassing, de onthullingsdatum van de game komt eind maart aan.

U kunt deze nieuwe versie twee weken voor de release uitproberen

De remake van de vierde aflevering van de cult-franchise belooft nu al geweldig te worden en via deze nieuwe trailer zijn nieuwe gameplay-fasen onthuld. De game biedt op zijn best ontdekkings- of herontdekkingsgameplay, met de toegevoegde bonus van enkele gloednieuwe plotelementen en herwerkte segmenten. De Mercenary-modus keert ook terug als gratis DLC en is beschikbaar na de release van de game.

Capcom Spotlight was ook een gelegenheid voor de uitgever om de releasedatum van de demo voor de game bekend te maken. En je hoeft niet lang te wachten, want het is al beschikbaar op PlayStation 4, PS5 en Xbox Series X | S.

Hierdoor kunnen degenen die wachten op Resident Evil 4 Remake een mooie preview krijgen van de game die nog steeds wordt verwacht op 24 maart 2023 op Xbox Series X | S, PC en PS5 en ook op PS4. Het zal niet beschikbaar zijn op Xbox One, maar pre-orders op andere media zijn al open.

READ  De internetdienst van SpaceX heeft al 500.000 pre-orders ontvangen