Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze officiële foto’s tonen de 2 smartphones in reële omstandigheden

Pixel 6 blijft zichzelf onthullen. In aanloop naar de lanceringsconferentie heeft een prominente informant promotiebeelden vrijgegeven waarop de twee Google-smartphones vanuit alle hoeken te zien zijn. We leren de afmetingen, kleuren en materialen van de twee telefoons wat beter kennen.

ontwerp Pixel 6 enkele maanden bekend. Uit angst voor de talrijke lekken die de presentatie van zijn producten over het algemeen bederven, heeft Google een kant gekozen Onthult het ontwerp van haar smartphones Enkele maanden voor lancering.

We ontdekten dat de Pixel 6 een geperforeerd scherm heeft met daaromheen licht gebogen randen. Het assortiment onderscheidt zich van de concurrentie dankzij het ontwerp van de achterkant. Ontdek Origineel fotoblok zoals het er nu uitziet. Voor het eerst heeft Google verschillende sensoren in Brede streep die krachtig uit het chassis steekt.

over dit onderwerp: De Pixel Stand op de Pixel 6 biedt 3 oplaadmodi van maximaal 23 W

Terwijl de officiële presentatie nadert, heeft de beroemde technische klokkenluider Evan Blass verschillende nieuwe afbeeldingen van de Pixel 6 vrijgegeven.promotionele afbeeldingen Geïmplementeerd door de advertentieteams van Google. We ontdekken de twee apparaten in reële omstandigheden in de handen van de modellen.

Pixel 6

Met deze advertentie-opnamen krijgt u een nauwkeuriger beeld van de grootte en het materiaal van de vlaggenschepen van Google. Foto’s zijn ook aanwezig Betere weergave van verschillende kleuren Die worden aangeboden door het Amerikaanse merk, namelijk Stormy Sky, Light Rain en Cotton Candy voor de Pixel 6, en Stormy Sky, Light Frost, Golden Glow en Soft Sage voor de Pixel 6 Pro.

Pixel 6 Zwart

Op de afbeeldingen zien de twee smartphones er behoorlijk massief uit in de handen van de gebruikers. Dit is vooral het geval bij de Pixel 6 Pro met 6,71 inch groot scherm. Gebruikers vinden het moeilijk om de terminals met hun handen te bedekken.

Pixel 6 Plank

Merk ook op dat Google het “G” -logo van de onderkant van de telefoon naar het midden van het achterpaneel heeft verplaatst. voor geheugen, De Mountain View-gigant kondigt de Pixel 6 aan op dinsdag 19 oktober 2021. Uiteraard zijn we er om alle advertenties te verplaatsen.

Pixel 6. waterbestendigheid

READ  Veel Intel- en AMD-processors zijn nu compatibel met het besturingssysteem