Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze laptop met RTX 3060 kost 300 euro minder

Wil je jezelf verwennen aan de vooravond van de start van het schooljaar? Bolanger is hier met een pakket dat de gamer in jou moet bevredigen. De bundel inclusief een Asus TUG Gaming F17 laptop, muis en draagtas daalt tot € 1.599 in plaats van € 1.899 voor een beperkte tijd.

Asus TUF F17-laptop

Asus TUF Gaming F17 // Foto van de fabrikant

TUF (The Ultimate Force), een divisie van het merk Asus, biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen voor gaming. Accessoires natuurlijk, maar vooral computers met ideale eigenschappen om alle games van het moment te draaien. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Asus TUF Gaming F17-laptop die Boulanger momenteel in een bundel aanbiedt. met een korting van 300 euro.

Wat houdt het Asus TUF Gaming F17-pakket in?

  • 17-inch HD-laptop, Core i7-processor, 6 GB RTX 3060 GPU, 16 GB RAM, 1 TB SSD
  • TUF M5-muis (6200 DPI-sensor, 6 configureerbare knoppen, Omron-schakelaar)
  • TUF VP4700. Rugzak

Deze bundel wordt meestal aangeboden voor € 1.899, en is momenteel beschikbaar voor € 300 korting Voor 1599 euro in Boulanger.

Een machine ontworpen voor games

Met dit model uit het TUF-assortiment zet Asus in op het aanbieden van de perfecte machine voor gamers die de voorkeur geven aan vloeiendheid en prestaties boven nauwkeurige bediening. Het 17-inch IPS-paneel, hoewel beperkt tot een definitie van 1.920 x 1.080 pixels, heeft aan de andere kant een verversingssnelheid van 144 Hz en Adaptive Sync-technologie, waardoor het een belangrijke functie is tijdens het gamen.

Onlangs bijgewerkt, is de F17 nu uitgerust met een 2,3 GHz Core i7 11800H-processor en 16 GB RAM. Maar het is de toevoeging van de GeForce RTX 3060 in het chassis die het een echte oorlogsmachine maakt die in staat is om de nieuwste titels tot nu toe op zijn best te spelen, met Ray Tracing en DLSS 2.0 geactiveerd. Om te allen tijde optimale prestaties te garanderen, beschikt de TUF Gaming F17 ook over een bijzonder efficiënt koelsysteem op basis van drie componenten: warmtepijpen, drie radiatoren en honingraatopeningen aan de onderkant, voor optimale spreiding.

READ  Zal HarmonyOS Android van andere fabrikanten vervangen? Huawei laat de deur openstaan

Een ander interessant punt over dit apparaat: schaalbaarheid. In tegenstelling tot veel andere apparaten, is RAM niet op het moederbord gesoldeerd en is het heel eenvoudig om het te veranderen om het vermogen te vergroten. In dezelfde lijn is het mogelijk om een ​​extra SSD of HDD toe te voegen in de daarvoor bestemde slots.

Een compleet pakket om mee aan de slag te gaan

Om deze laptop te begeleiden en uw mobiele gamesessies te verbeteren, biedt het Asus TUF Game Pack twee extra accessoires: een muis en een rugzak.

De TUF M5 is een gamingmuis met een optische sensor van 6200 DPI waarmee hij bij de minste beweging kan communiceren met je vinger en je oog. Het heeft ook 6 programmeerbare knoppen om je favoriete snelkoppelingen in het spel te configureren. Om niets te bederven, is het een betrouwbaar en ergonomisch ontwerp, evenals een speciale coating die de duurzaamheid en het gebruikscomfort onder alle omstandigheden garandeert.

Ten slotte kunt u met de TUF VP4700-rugzak uw apparaten in alle veiligheid vervoeren. Met zijn opvouwbare sluitsysteem beschermt hij effectief elke computer tot 17 inch.

De beste gaming-laptops van dit moment

En als je het wilt weten De beste gaming-laptops van dit moment, We nodigen u uit om een ​​kijkje te nemen in onze gids die aan hen is gewijd.