Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Watch Dogs Legion: Gedateerde 5.5-update, met Assassin’s Creed-crossover, Darcy en meerdere spelmodi!

Sinds afgelopen mei en Roadmap-update, we kennen de belangrijkste kenmerken van add-ons Watch Dogs Corps Tot augustus, die al heeft gehost Mina Seido als een speelbaar personage als onderdeel ervan Seizoensbon. Geleden, Aiden Pierce En moersleutel geland met DLC-bloedlijn. Er is nu alleen de ultieme speelbare heldin die is aangekondigd om het programma te voltooien dat aan de eigenaren van deze is beloofd doorgangWe hebben nu een specifieke datum.

En daarom, 5.5 update gepland voor dinsdag 24 augustus, de omvang van het gezichtsvermogen De beroemde samenwerking tussen waakhonden en het universumDoctrine moordenaar ! Het is echtDarcy’s moordenaar We kunnen het dan in de campagne en verschillende spelmodi uitwerken tot het laatste niet-canon-nieuws met kennis Van de hoofdlicentieUbisoft Die is geëvolueerd sinds de release vanartistiek werk afgelopen oktober.

de Kruispunt Het kan gratis worden gespeeld door alle spelers Onopgeloste gebeurtenissen en historische missies wiens illustratie standbeelden lijkt te toneneveyEn Yaaqoub En EdwardDrie moordenaars verbleven op een bepaald moment in hun leven in Londen. de rest, richting PvP-invasie En extractie Het zal worden toegevoegd met de nieuwe set te verzamelen beloningen, zoals: Gevechtspas, terwijl de campagne getuige zal zijn van de komst van situatie weerstand. En dat is niet alles, want Alfacomputer van Legioen van de Doden zal eindigen En deze andere modus met zombies zal eindelijk voor iedereen beschikbaar zijn, zelfs op consoles.

Je zult begrijpen dat er over een paar dagen veel inhoud zal zijn om van te genieten Watch Dogs Corpsdat kan worden gekocht Vanaf € 26,99 Amazone.

vignet-editorAlexander Simson (Omega-wet)
Verantwoordelijk Corrector – Auteur
Verslaafd aan Assassin’s Creed en Destiny, RPG-liefhebber en liefhebber van game-ervaringen in het algemeen. Stripboeklezer (DC) en verschillende manga (One Piece!). Alchemist van opleiding en Whovian in hart en nieren.
Volg mij : Twitter GamergenInstagram Gamergen