Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze game is de grootste concurrent van Genshin Impact en krijgt de grootste patch in zijn geschiedenis na jarenlang genegeerd te zijn!

Deze game is de grootste concurrent van Genshin Impact en krijgt de grootste patch in zijn geschiedenis na jarenlang genegeerd te zijn!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Ongetwijfeld is het dankzij het succes van Genshin Impact dat HoYoverse tegenwoordig goed bekend is in het Westen. Maar zo’n productie kwam niet uit het niets! Met een investering van meer dan honderd miljoen dollar moest het bedrijf voortbouwen op een andere eigen titel: Honkai Impact 3rd, waarvan het succes in Azië de afgelopen jaren fenomenaal was. Op basis van het Teyvat-universum dat we zo goed kennen, deed de eerste game van HoYoverse het echter niet goed in Europa. Hier moet gelukkig snel verandering in komen!

Het veelbelovende nieuwe project van de makers van Genshin Impact

Als Honkai Impact 3rd niet aanslaat in Europa, komt dat omdat spelers er na Genshin Impact vertrouwd mee raakten, en in tegenstelling tot de laatste, was het exclusief ontworpen als een mobiel spel zonder open wereld. Een interessant verhaal en goede gameplay waren helaas niet genoeg om de tekortkomingen van de titel in vergelijking met de formidabele Genshin goed te maken. Honkai Impact 3rd is echter nog steeds erg geliefd in HoYoverse, zelfs vandaag. Het is tenslotte het spel waarmee ze dit avontuur zijn begonnen. Daarom gaat het bedrijf er niet uit.

Honkai Impact bereidt zich voor op wat in feite een doorstart is. Komend voorjaar krijgt de game de belangrijkste update in zeven jaar van zijn bestaan. Het zal geen nieuwe start zijn, maar eerder het vervolg zo dichtbij mogelijk. Er begint een nieuwe aflevering van het verhaal en de titel verandert in Nieuwe grafische engine (als hij er op tijd is) en er komt een revisie qua karakters. Het is een nieuwe start die de honger zou moeten stillen van de miljoenen Chinese gamers die het nog steeds als hun favoriet beschouwen, maar het is ook de beste kans die het bedrijf ooit heeft gehad om het buiten Azië aantrekkelijk te maken.

READ  Feestdagen 2022: Planeten, sterren, supermaan, Perseïden... Waar en wanneer kijk je deze zomer naar de hemel?

Een update die Honkai Impact 3rd zou moeten redden

De revisie zou veel van de bestaande spelproblemen moeten elimineren.Spelers zullen zich niet langer achtergesteld voelen omdat het een soort vervolg is. Daarnaast komt de grote voorjaarsupdate met Maak het universum coherenter Met grotere en leukere niveaus om te verkennen. Hoewel sommige basisprincipes van het ontwerp nog steeds intact zijn, zullen gamers die gewend zijn aan de recente titels van het bedrijf het wat zachter vinden. Het is een vriendelijk startpunt voor veteranen, maar vooral voor nieuwe gebruikers.

De heropleving van Honkai Impact 3rd moet niet worden geïnterpreteerd als HoYoverse die het spel (Genshin Impact) dat nog steeds de meeste inkomsten genereert, laat “sterven”. Als het echter gaat om titels in dezelfde geest als Teyvat, zijn er weinig aanbiedingen die opwindender zijn dan dit. Zeven jaar ideeën opstapelen om het spel te verbeteren, zullen nu goed worden gebruikt. Dit is een zeer serieus voorstel en misschien wel het belangrijkste voor het ontwikkelaarsmanagement.

HoYoverse is in volle expansie en belooft geweldige updates te leveren op Gamescom 2023. Dus we zien je op 22 augustus om dit project te laten zien en wat meer details over Zenless Zone Zero, de volgende nieuwe game die de ontwikkelaar zal uitbrengen.