Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze Franse songster is net overleden

Eddie Mitchell worstelde om zijn verdriet te bedwingen. Een van zijn grootste luitenants stierf op dinsdag 22 maart op 85-jarige leeftijd. Dit is de grote muzikant Pierre Papademandes. Laatstgenoemde tekende minimaal 200 nummers voor zanger ! We kennen zijn deuntjes vooral dankzij “The Color of Mint with Water”, “The Last Session”, “The Cemetery of Elephants”.

Dus hij is een andere vriend die Eddie Mitchell ziet vertrekken. Daarvoor moest de rocker in december 2017 afscheid nemen van de grote Johnny Hallyday. Na zijn begrafenis sprak hij veel over het eerbetoon dat hij aan de eigenaar bracht. Omdat Eddie Mitchell het helemaal niet met ze eens is.

‘Hij liet zich verraden’En de Eddie Mitchell legde uit aan onze collega’s van: TeleStar. “Hij gaf zonder onderscheid veel. Een dwaas vaak. Hij wilde in het spel blijven altijd Naast hem staat iemand die jonger is dan hij. “, al aangegeven. volgens hem, De herbergier schonk zijn vertrouwen heel gemakkelijk aan mensen die het niet altijd verdienden.

Eddie Mitchell: Hij weigert zijn vriend te eren… om een ​​goede reden!

En dus toonde Eddie Mitchell geen voldoening bij het zien van de eerbetonen die zich als warme broodjes vermenigvuldigden. “Ik heb er niets mee te maken dat al deze dingen worden gedaan” Momenteel“, Ik heb al gevangen. Ik herhaal deze zin niet van mij maar van het hoofd van de fanclub Johnny: We hebben hem weer vermoord. Dit vat alles samen.”

Toen er een standbeeld werd opgericht ter ere van Johnny en Geopend op 14 september De vorige keer dat hij in Parijs was, klaagde Eddie Mitchell nog steeds over dit soort festiviteiten. “Het is een ramp. Maar ze vindt het leuk hidalgoOns Parijs-drama, dat is goed”, Het is al onthuld in kolommen Parijse. “Dit beeld roept niets op, het is Johnny niet. Ik zit niet in hun hoofd, maar ik denk niet dat de fans er enthousiast over zijn. Hoe dan ook, ik hou niet van herdenkingsplaatsen of standbeelden, duiven die erop schijten .”

READ  Very Weak Phil Collins: Afscheid en ontroerende woorden van zijn dochter Lily Collins

Wat betreft het grote concert in de Accor Arena, het zette hem gewoon uit zijn hoofd. “Ik keek op tv en brak uit. Ik heb niet Deelnemen Omdat het niets met mij te maken heeft. Ik doe niet aan Restos du Cœur, dus daarvoor zou ik niet naar Bercy gaan…”, Hij kondigde het nog aan.

Componist Michel DelbeekEn de Celine Dion of Ray Charles.

Ter herinnering, toen Johnny stierf, woonde Eddie Mitchell de begrafenis bij die plaatsvond in de Madeleine in Parijs. Aan de andere kant maakte hij de feestreis in St Barth niet. en toevertrouwen aan journalisten Van Nord Eclair: Ik haat Saint Barths Dus ik zou er ongetwijfeld heen gaan. Johnny is een rocker, niet in St Barth en hoe dan ook, de tombe is een tombe. Je hoeft niet op een graf te mediteren.”

Bovenal zou Eddie Mitchell de manoeuvre die erop gericht was Laura Smit en David Halliday het recht te ontnemen, niet hebben begrepen. Leg me dit eerlijk uit veiligheid in de show geweldig over France 2. De journalist vroeg hem wat hij zou willen nalaten aan zijn dierbaren.

De reactie van de 76-jarige zangeres was heel direct: “Genoeg geld voor mijn gezin. » De journalist las tussen de regels van afkeuring in de Halliday-affaire: “Doet denken aan Johnny en de erfenisoorlogen” ze heeft geantwoord. Eddie Mitchell Toen legde hij uit: “Oh nee nee nee, weg van dat! Het is niet een van de dingen die ik kinderen ontneem. Maar goed, het is aan hem (…) Ik zou graag willen dat de nabestaanden goed van mijn verdiensten kunnen leven. »

READ  Netizens wijzen op inconsistenties in de tv-film met Philip Bass

Eddy Mitchel: Pierre is mijn broer. »

Eddie Mitchell dacht dat hij een duidelijk antwoord op de weduwe formuleerde. Je moet ook weten dat hij niemand minder is dan de peetvader van Laura Smit. in een microfoon RTLdeze woensdag 7 oktober, reed het punt naar huis: ” Johnny Ik ben altijd erg aanwezig geweest in mijn leven en ik denk dat ik ook in zijn leven ben geweest omdat we nooit boos zijn geweest, of over bullshit, maar geen echte ergernissen “.

Hij gedroeg zich altijd goed, zowel bij mij als bij mijn familie, enz., net zoals ik me goed gedroeg in ‘, ontslagen. Voor veel waarnemers bedoelt Eddie Mitchell met deze woorden dat Latika Hallyday er niet toe doet voor hem. En Integendeel Voor haar durfde hij het zichzelf nooit toe te staan ​​zijn kinderen de erfenis te ontnemen. Sindsdien heeft Eddie Mitchell alle betrekkingen met Leticia Hallyday verbroken. Dit is niet het geval bij de weduwe van zijn collega Pierre Papadiamandes.

Pierre is mijn broer. Zijn vrouw, Anouk, is de meter van mijn oudste dochter, Marilyn. eenn hielpen elkaar altijd in moeilijke tijden, zoals mijn scheiding. We hebben nooit ruzie gehad.”en vastgelegd in kolommen Parijse In december 2021.Ik had nooit gedacht aan een album zonder. We willen en moeten altijd werken. Het sterkt ons, we zien de tijd niet verstrijken. Zonder Pierre had ik dit beroep niet gehad.”En de En dus voegde hij eraan toe. Pierre Papadiamandez componeerde ook voor Michel DelbachEn de Dick Rivers, Françoise Hardy, Celine Dion, Grace Jones of zelfs Ray Charles. Het is een geweldige naam in de muziek die aan het verdwijnen is.

READ  "Les 12 coups de midi": een historisch verslag van Bruno's deelname aan TF1