Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Batman: 5 niet-uitgebrachte minuten met The Joker Online! bioscoop nieuws

Regisseur Matt Reeves verrast fans met een ongeziene scène, gesneden uit de film “Batman”, waarin de Dark Knight Robert Pattinson de Joker confronteert die is opgezet door Barry Keoghan.

Het personage werd duidelijk verwacht en bekeken door alle fans van het DC-universum. Hij verschijnt alleen subtiel (en vooral vocaal) in The Batman, aan het einde van de speelfilm wanneer er een vervelend gesprek ontstaat tussen Riddler (Paul Dano) en een gast uit Arkham die hem zijn vriendschap schenkt…ook als een direct herkenbare lach.

Zo ruimdenkend terwijl hij de speelfilm promoot, die momenteel de Amerikaanse en Franse kassa’s domineert, zou regisseur Matt Reeves graag aan onze microfoon hebben verklaard dat de aanwezigheid van de Joker in zijn film, die Barry Keoghan (vooral te zien in Eternals) heeft afgenomen onherkenbaar geweest.

Het personage zou oorspronkelijk eerder in een andere scène verschijnen, maar het draait allemaal om de context: ik wilde geen Batman-oorsprongsverhaal doen, omdat ik vond dat het in veel van de andere scènes was gedaan, en heel goed. (…) Dit personage uit Arkham verwijst naar de Joker voordat hij de Joker was. Hij heeft nog niet besloten om dit concept te claimen. Maar ik wilde van hem iemand maken die Batman in zijn eerste jaar ontmoette, en werd opgesloten omdat hij een moordenaar was.”

Deze specifieke scène, met een duur van 5 minuten, wordt vandaag door de regisseur aan de toeschouwers getoond. Een geschenk dat toegankelijk is via drie puzzels die op de site zijn geplaatst www.rataalada.com…maar het is hieronder beschikbaar voor degenen die niet van puzzels in “Riddler”-stijl houden. We ontdekken een Batman (Robert Pattinson) op zoek naar antwoorden die, zoals Clarice Starling die Hannibal Lecter raadpleegt in The Silence of the Lambs, zich tot zijn beste vijanden wendt om de acties van Riddler te ontcijferen.

READ  Anne Sella spreekt over "een ander obstakel"

“Omdat Batman zo overstuur was dat Riddler hem schreef, moest hij naar Arkham gaan om te proberen zijn profiel aan te maken en te kijken of hij in zijn mentale toestand kon komen om de redenen voor deze berichten te begrijpen.” , leg uit Matt Reeves.

Als hij naar het gesticht gaat, krijgt de Joker die is opgesloten – maar niet de Joker omdat er niemand is – in Batman te lezen: ‘Waarom vraag je je af waarom hij je schrijft?’ Jullie twee zijn precies hetzelfde, beide zijn gemaskerde bewakers. Hij vergelijkt de twee en Batman is zo boos op het idee dat hij het afwijst.”

“De scène zat oorspronkelijk in de film en Barry Keoghan was geweldig, net als Robert Pattinson. Maar nadat ik de schaal van de film had gezien, realiseerde ik me dat ze daar niet hoefde te zijn. Ik heb de tweede scène nog steeds bewaard Omdat het het einde betekende van de boog van de Riddler, maar ook omdat het aantoonde dat er meer problemen broeiden.’

Als hij zich niet volledig onthult, verstopt achter het glas van de verhoorkamer, de Joker-versie Barry Keoghan Het biedt een compleet nieuwe visie op het personage, anders dan de incarnaties van Jack Nicholson, Heath Ledger, Jared Leto of Joaquin Phoenix. De clown is hier misvormd, zijn handen, haar en gezicht verbrand met zuur, en waanzin doordringt elke regel, tot zijn laatste lach.