Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Baba confronteren: “Ik verwar moslims en islamisten niet”, legt Valerie Pecres uit

De Republikeinse kandidaat, Valerie Pecresse, en voormalig Front National MP en Eric Zemmour-aanhanger, Marion Marechal, bespraken immigratie en de plaats van de islam in Frankrijk tijdens het programma “Face à Baba” dat op woensdag 23 maart werd uitgezonden.

Valerie Pecres lanceerde: “Ik verwar moslims en islamisten niet, en ik zal ze nooit verwarren en dat is wat het verschil maakt tussen extreemrechts en rechts.”

verklaring die Marion Marshall Ze reageerde met een uitleg van “zich er prettig bij voelen”. “Islamisme is een fundamentalistische lezing van de islam, dat weet je. Ik denk niet dat iemand hier denkt dat jihadisten extremistische boeddhisten zijn, het zijn sowieso radicale moslims. Ik verklaar mijn steun Haal het filter terug.

Vervolgens ondervroeg het voormalig lid van het Front National de republikeinse kandidaat over de positie die ze zou innemen als de islam morgen de meerderheid zou worden. “Is dit een probleem voor jou of is het geen onderwerp voor jou?”

“Vandaag wil ik dat we een echt beleid van migratiestromen hebben, dat we een echt beleid zijn voor de gemeenschappelijke ontwikkeling van Afrika”, begon Valerie Pecresse uit te leggen voordat ze werd onderbroken door Marion Marechal, die gelooft dat de kandidaat de vraag.

Complottheorie

“Het is jouw samenzweringstheorie van angst en haat die je in staat stelt te bestaan ​​en die je vandaag in staat stelt om te proberen je te verenigen”, antwoordde Valerie Pecres, en benadrukte dat “niet-bestaande samenzweringstheorieën niet alleen bestaan ​​om haat te intimideren en uit te lokken.”

Deze bewering wordt sterk tegengesproken door Marion Marechal, die vraagt: “Is massa-immigratie een samenzwering? 66% van de mensen is een samenzweerder in Frankrijk? Alvorens eraan te herinneren dat 66% van de Fransen het grote alternatief als een realiteit beschouwt.”

READ  Veronica Lubri zit midden in een moeilijke beproeving, bezig met het opruimen van de mensen om haar heen: "Dag krabben!"