Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waar is de tv-film opgenomen?

Niet uitgebrachte tv-film rechtvaardige zonen Het wordt uitgezonden op France 2 op woensdag 23 maart. Een van zijn kwaliteiten is zijn prachtige landschapsfotografie. Maar waar is de tv-film eigenlijk opgenomen?

Op woensdag 23 maart presenteert France Télévisions een nieuwe onuitgebrachte tv-film, rechtvaardige zonen. Naar de gelijknamige roman van Christian Senol. Deze fantasie vertelt een relatief onbekend waargebeurd verhaalTweede Wereldoorlog. Mathilde Sener En de Gerard Lanvin Je speelt als twee boeren uit de Périgord die een jong Joods meisje opvangen wiens ouders op de vlucht zijn voor de Duitsers. Op de grens van de vrije zone dragen Blanche en Virgil alle risico’s. Maar waar is deze tv-film eigenlijk opgenomen?

Waar is de tv-film opgenomen? rechtvaardige zonen ?

Voor deze geanimeerde tv-film is het: Fabian Ontinente Wie is verantwoordelijk. De regisseur die we eerder kennen, is de oorsprong van de franchise campingEen heel andere strijd tegen schaduwhelden vond hier plaats, in steden als de Franse campagnes. En in een van de secties was de regisseur zo dol op dat de opnames plaatsvonden omdat het plaatsvond in de Dordogne, net als de actie op het scherm, de sectie waarin hij tijdens zijn jeugd veel vakanties doorbracht. Tussen oktober en november 2021 werd er gefilmd in de gemeenten Mousines y Merrimont, Saint Martial d’Artensit, Saint Chamasse, Saint Cyprien, Montperaux, Meral, Montbassier en Lysées. Een preview vond begin maart plaats in Buisson-de-Cadouin.

Het waargebeurde verhaal dat de tv-film inspireerde rechtvaardige zonen

In 1942 namen de deportaties van Joodse families toe. Dan besluiten veel Fransen hen te beschermen met gevaar voor eigen leven, soms beschouwen ze hen als hun familie. Als veel Fransen gevangen zouden worden gezet of gedood omdat ze deze hulp hadden verleend, zouden de geschiedenis en de staat hen later eren met de titel “Rechtvaardige onder de Volkeren”. Deze onderscheiding die sinds 1963 door de staat Israël wordt toegekend, is de hoogste burgerlijke onderscheiding en wordt toegekend aan niet-joodse personen die tijdens de Tweede Wereldoorlog onbeantwoorde hulp hebben verleend aan ten minste één jood.

READ  Laurent Voulzy positief voor Covid-19 onderbreekt zijn tour