Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze Franse film breekt alle records in Frankrijk behalve Ile-de-France

Wat als je wacht op het veelbelovende? Spider-Man: Geen weg naar huis, Je ging naar de bioscoop om een ​​kleine Franse komedie te zien die je van scène zal doen veranderen? Dat is wat deze twee weken durende kaskraker te bieden heeft.

Groot succes…buiten Ile-de-France

Het is gebruikelijk om het publiek te horen spugen in de Franse cinema, vooral bij komedies. Dus we vertellen je niet eens over de ultieme Franse komische combo met Christian Claver. Maar onlangs was een speelfilm Coming From Us die naar buitenlucht ruikt een enorme hit bij toeschouwers. Komedie wil aardig zijn, niet goed, maar zonder Christian Claver.

Met een bar van 860.000 toeschouwers die in twee weken tijd door de donkere kamers gingen, Bodins in Thailand Het is een echt – en onverwacht – succes.. Allereerst een commercieel succes, maar ook een belangrijke qua toeschouwers. Aan de andere kant is de pers minder enthousiast, maar het moet gezegd worden dat de show van Bodin bijzonder is en niet iedereen kan bekoren.

https://www.youtube.com/watch?v=gIyTUSafVW8

Belachelijke en niet per se erg accurate humor is niet vreemd aan dit verschil in inschatting, maar het verklaart wel een vreemd feit: Van de 860.000 toeschouwers die de film in de bioscoop kwamen bekijken, kwam slechts 4% uit Ile-de-France.

Het is niet eenvoudig om een ​​echt bevredigende verklaring voor dit fenomeen te vinden. Sommige media zijn zelfs zo ver gegaan om specialisten over dit onderwerp te ondervragen, maar Eenvoudiger, we raden je aan om iets over de film te leren voordat je je geluk beproeft in donkere kamers.

READ  Gustavo Dudamel, dirigent van de Opera van Parijs, neemt ontslag

Een film die je misschien leuk vindt?

Voor degenen onder u die nog nooit van dit fenomeen hebben gehoord, Bodins in Thailand Het is de derde speelfilm van het komische duo Bowden. na, na Trouwen in Bodens en 2008 et al Amelie in het land van Budan in 2010. We volgen de ongelooflijke avonturen van Maria Bowden, een 87-jarige grootmoeder, en haar zoon Christian die proberen het leven terug te proeven dankzij een vakantie in het Land of Smiles. Een aanstekelijke glimlach, gezien het succes van de film buiten Ile-de-France.

wat dan ook, De film kan bogen op een betere prestatie dan andere grote Franse producties van het jaar (Titanium, zwarte doos) aan de kassa, hoewel Camelot: Eerste stream Logischerwijs nog steeds koploper met 1,5 miljoen opnames in twee weken tijd.

Zoals de raakt, andere grote vertegenwoordigers van dit genre, Bodins in Thailand Hij wil niet te ambitieus of te diep zijn, geeft de voorkeur aan weddenschappen met gevoel voor humor die het doel raken en waarschijnlijk het grootste aantal zullen behagen. Een duidelijk succesvolle weddenschap tot nu toe.