Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“One” van “Têtu” met Bilal Hassani, gecensureerd door RATP en SNCF

De voorpagina van het kwartaalblad, waar de zangeres de pose aanneemt van religieuze inspiratie, werd vanwege het ‘leerstellige’ karakter van de postercampagne in het openbaar vervoer beroofd.

Bilal Hassani censuur? Volgens de site-informatie: stop op foto’s, RATP en SNCF weigerden “één” uit het laatste nummer van te publiceren KoppigDe zangeres, met een kwartaalhoofdstuk gekroond tot Persoon van het Jaar 2021, neemt een semi-goddelijke pose aan.

Het cliché, dat samengaat met de afbeeldingen van kunstenaars die religieuze symbolen hebben getransformeerd, reproduceert vooral de figuur van de Madonna, die Madonna vooral tijdens haar carrière heeft vastgelegd. De foto is genomen “op een zeer respectvolle artistieke manier”, met name om godslastering te voorkomen, benadrukten Aritt sur Images, Thomas Vamboy, hoofdredacteur. Koppig.

“Talent en Eenvoud”

Voor het management van Mediatransports, een reclamebureau gespecialiseerd in communicatie binnen het openbaar vervoer, kan dit shot dat werd vastgelegd in de geest van Pierre en Gilles niet worden bekeken vanwege zijn “doctrinaire” aard:

“In onze contracten met vervoerders en in dit geval SNCF en RATP is het voor ons onmogelijk om afbeeldingen weer te geven die religieuze verwijzingen bevatten.”

verklaring tegen Voor het bericht dat u wilt voorstellen Koppig Groeten van Bilal Hassani: “Door talent en eenvoud te presenteren in een populair programma [Danse avec les stars, NDLR], de belichaming van onze pluriforme samenleving, heeft zich gevestigd als persoonlijkheid Koppig Vanaf het jaar 2021. Met hem werkt een generatie ontlast door standaarden om het genre te buigen, te verspreiden en te verspreiden.”