Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zangeres Angela kondigde een week voor de release de verrassende release van haar album “Nonante-Cinq” aan

“Verrassing!!!”, roept ze uit in een reactie op een live video op Instagram Angela Donderdagavond kondigde hij zeven dagen geleden om middernacht de plotselinge release van zijn nieuwe album “Nonante-Cinq” aan.

“Het album komt een week geleden om middernacht uit op de platforms!!!”, kondigde de artiest, die verschillende keren te zien was in de Victoires de la Musique, op haar persoonlijke account aan. “Nonante-Cinq” was oorspronkelijk gepland om beschikbaar te zijn op 10 december .

Diamond’s eerste schijfalbum

Het album zal twaalf nummers bevatten, waaronder: “Bruxelles je t’aime” singleEvenals “Damon” duet met rapper Damso. De zangeres maakte ook bekend dat vrijdagmiddag de clip voor deze nieuwe track uitkomt. Dit is de tweede compositie van de Belgische artiest, na “Brol”, die in oktober 2018 werd uitgebracht, en een dubbele diamantschijf bevat.

Sinds een week, Netflix heeft een documentaire uitgebracht die gewijd is aan de zanger, die de intimiteit van de kunstenaar traceert die in de schijnwerpers is gezet. Ze behandelde in het bijzonder haar gecompliceerde relatie met de pers, die ze zonder haar toestemming openbaarde, zijn relatie met een vrouw Een inspiratie die specifiek aan bod kwam door presentator Cyril Hanouna in “Touche pas à mon poste”.

« tederheid ma Boos “, Ze zei. “Hij was de eerste die live zei dat ik met een vrouw was. Lee Uit van mij gestolen Ik realiseerde me heel laat dat ik biseksueel was (biseksueel) En het was ingewikkeld. Ik was de beste keuze van het moment”, verklaarde ze.