Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze foto van Liz Truss voor de kist van Elizabeth II is echt iconisch

Deze foto van Liz Truss voor de kist van Elizabeth II is echt iconisch

Jacob King/AFP Sergeant at Arms of the House of Commons, Ogbana Awett (links), de Britse premier Liz Truss (midden) en leider van de belangrijkste oppositiepartij van Groot-Brittannië, Labour Party Keir Starmer (rechts) wonen een mis bij om de kist van koningin Elizabeth II in Westminster Hall te ontvangen , in het Palace of Westminster In Londen wordt op 14 september 2022 de kist van koningin Elizabeth II in het land te ruste gelegd. Koningin Elizabeth II van Westminster zal van woensdag tot een paar uur voor haar begrafenis op maandag in het Palace of Westminster liggen, met enorme rijen naast haar kist om hun respect te betuigen. (Foto door Jacob King/Paul/AFP)

Jacob King/AFP

Liz Truss (midden), hier woont ze een religieuze dienst bij om de kist van koningin Elizabeth II te ontvangen in Westminster Hall, in het Palace of Westminster in Londen, op 14 september 2022.

VK – Het was duidelijk dat Liz Truss en Keir Starmer op de uitnodigingslijst stonden Westminster Hall Woensdag 14 september, ter ere koningin Elizabeth II Toen zijn kist arriveerde.

Britse premier De Labour-leider voegde zich bij de rouwenden bij een herdenkingsdienst ter nagedachtenis aan de koningin.

Op sociale netwerken doken de twee gekozen functionarissen ook een vreemde foto op, waarop ze met een bijzonder gesloten gezicht te zien waren, tot het punt dat ze een meme werden op sociale netwerken, Het is ook te lezen in onderstaande tweets.

“Liz Truss en Keir Starmer op automatische piloot”

“Alert: de lichamen van Liz Truss en Keir Starmer zijn in beslag genomen door buitenlandse keizers…”

“Zelfs Keir Starmer is geschokt door de toestand van Liz Truss. Een vreemde en gevaarlijke vrouw!”

“Naarmate de energiecrisis verergert, sluiten Liz Truss en Keir Starmer hun deuren om gas te besparen”

De begrafenis van koningin Elizabeth II vindt plaats op maandag 19 september in Westminster Abbey in het hart van Londen.

READ  In Californië overspoelde de gigantische Dixie Fire de gemeenschap van Greenville

Het biedt plaats aan maximaal 2.200 personen. Aan Britse kant zijn er natuurlijk leden van de koninklijke familie, premier Liz Truss, voormalige premiers, andere grote politieke figuren en een paar andere VIP’s.

Zie ook op HuffPost :

U kunt deze inhoud niet bekijken omdat u cookies hebt afgewezen die verband houden met inhoud van derden. Als u deze inhoud wilt bekijken, kunt u: Verander je keuzes.

Lees ook

Meghan Markle brengt hulde aan Elizabeth II met deze geheime details

Hoe Macron op dezelfde dag op de begrafenis van de koningin en de Verenigde Naties zal zijn