Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze cultfilm waar Jean Dujardin vandaag spijt van had omdat hij hem had afgewezen (VIDEO)

Deze cultfilm waar Jean Dujardin vandaag spijt van had omdat hij hem had afgewezen (VIDEO)

een gast Het is aan jou, In France 5, op maandag 20 maart 2023, keert Jean Dujardin terug naar deze zeer populaire film waarin hij de rol weigerde … waar hij vandaag weinig spijt van heeft.

Verder onder deze advertentie

Een paar spijt… Op maandag 20 maart 2023, Jean Dujardin Het werd ontvangen om Het is aan jouOp France 5 om de release van zijn nieuwste film te bespreken op donkere gangenNaar de bestseller van Sylvan Tyson. De kans gaf de 50-jarige acteur ook veel vertrouwen in zijn carrière. In het aangezicht van Anne Elizabeth Lemoine beweerde hij in feite dat hij veel voorstellen in de bioscoop had afgewezen om alleen in de speelfilms te spelen die echt met hem overeenkwamen. Geïntrigeerd ondervraagt ​​het medium hem om te zien of hij na dit feit enige wroeging voelt…

Ik denk dat ik een beetje gemist heb

Oh, ja, er moeten er een paar zijn… maar Er was er een die heel aardig was, het was Arnacoeur! Het was echt goed, maar op dat moment De tekst was niet helemaal op zijn plaats. Ik was iets anders aan het fotograferen en ik denk dat ik het een beetje gemist heb. Dat is de enige kleine spijt, want het was echt leuk. Ik hield van deze film”, gaf Jean Dujardin eerlijk toe, die de lof uiteraard niet opdroogt voor het eindelijk op het toneel brengen van de romantische komedie Vanessa Paradis en Romain Doris. “Ze was goed met Romeinse DorisOokDe gastheer merkte gekscherend op, waarop metgezel Natalie Pechalat met een zekere mate van humor reageerde:Ah, maar ze is altijd zo goed met Romain Duris!

Zeer belangrijke ondersteuning

Tijdens het interview keert ook Jean Dujardin terug naar de film die zijn carrière markeerde Bryce uit Nice. De Oscar-winnende acteur legde uit dat hij overweldigd was door het populaire succes van de film toen critici integendeel niet aardig voor hem waren. Hij kon toen rekenen op de steun van een van zijn medespelers:Iemand verdedigde me. Trouwens, ik herinner me haar, ze was erg elegant. Hij was Benoit Bolford. “Zet anderhalf uur een pruik op en speel, je zult zien wat het is,” zei hij, en Het is waar dat hij zei dat het me goed deeder was weinig“, goede groet.