Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marcia Cross liep over de rode loper, verstoord door demonstranten tegen pensioenhervorming

De situatie verslechterde snel nadat CRS op de rode loper verscheen. Stralen van glazige lichamen worden waargenomen.

BFM Grand Lille heeft geleerd tijdens het geven van een langverwachte talk tijdens Series Mania, actrice Marcia Cross is uitgezet en haar tijd op de rode loper is ingekort. Demonstranten tegen de pensioenhervorming onderbraken dinsdag rond 20.30 uur de passage van de actrice.

gewonde vrouw

De man die Bree Van de Kamp speelde in Desperate Housewives werd de nieuwe eeuw binnengesmokkeld nadat hij die onder de knie had voor 1400 mensen. Sommige fans van de Amerikaanse ster, die al uren hadden gewacht om haar te zien, huilden zelfs.

De demonstranten stonden erachter, Franse vlaggen in de hand, en scandeerden antikapitalistische leuzen, aldus BFM Grand Lille. Ze kwamen voort uit de spontane demonstratie tegen pensioenhervorming in Lille, waar zo’n 2.000 mensen bij elkaar kwamen.

Tientallen katholieke hulporganisaties stapten op de rode loper en de spanningen liepen snel op. Regimetroepen waren het doelwit van het gooien van glazen voorwerpen. Het Canadese Rode Kruis dwong de demonstranten terug.

Veiligheidsbarrières werden gesloopt tijdens de schermutselingen. Volgens informatie van BFM Grand Lille is ook een vrouw gewond geraakt door glasscherven.

Er vond vanavond een demonstratie plaats vanaf het Plein van de Republiek tot aan het einde van de Postestraat in Lille. De bijeenkomst verliep vreedzaam en toen ging een groep naar het festival.

Filippijnse Potentier met Juliette Morrow-Alvarez

De belangrijkste artikelen

READ  Cathy Guetta achtergelaten door David: de redenen voor het uiteenvallen waardoor hij "bijna traumatisch" leed