Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Premier Baiser-zanger Emmanuel is op 59-jarige leeftijd overleden

Premier Baiser-zanger Emmanuel is op 59-jarige leeftijd overleden

Jean-Luc Azoulay kondigde dinsdagavond de verdwijning aan van de zangeres, beroemd om haar liedjes De eerste kus En Je moet me gewoon in slaap brengen In de jaren tachtig.

Zanger Emmanuel, wiens echte naam Emmanuel Mutaz is, in de jaren tachtig bekend om zijn hitevenementen De eerste kus En Je moet me gewoon in slaap brengenHij is gestorven. Ze werd 59 jaar oud.

Jean-Luc Azoulay, bedenker van de sitcom De eerste kus In de jaren ’90 werd het nieuws op een dinsdagavond op Facebook geplaatst.

“Emmanuel heeft ons verlaten. Zo verdrietig. Ze zal voor altijd in ons hart blijven”, schreef hij.

Emmanuelle Mutaz werd geboren op 19 juli 1963 in Parijs en begon haar carrière in 1985, toen ze haar vriendin Dorothy van robotachtige buizenkoren voorzag. Hallo, hallo computermeester.

Scenarist “Hélène et les Garçons”

Zijn populariteit explodeerde met De eerste kus In 1986 waren er 700.000 exemplaren van verkocht. In 1987 deed Emmanuel Mutaz het opnieuw Je moet me gewoon in slaap brengen, waarvan 400.000 exemplaren worden verkocht. Ze bracht meerdere albums tegelijk uit.

het nummer Dorothy ClubDoe regelmatig mee Jacky Shaw en ik Geen genade voor de croissant. In de jaren ’90 probeerde ik weg te komen van een foto Dorothy Club door donkerdere nummers te produceren.

Maar het succes bleef uit en Emmanuel Mutaz werd scenarist voor AB Productions. Ze schrijft met name afleveringen van Heleen en de jongensS, De meiden van hiernaast En Valentijnsdag.

In 2000 en 2010 verliet ze AB Productions en stapte ze over naar film en fotografie. Ze werd benaderd om deel te nemen aan de Stars 80-tour, maar ze weigerde zich aan haar kunst te wijden.

READ  Een journalist van Rencontres du Papotin werd ook beïnvloed door Ginette Kolinka om een ​​vraag te stellen

De belangrijkste artikelen